Stijlvolle Trouwkaarten > Vintage Save the Date kaarten collectie

Vintage Save the Date kaarten collectie

Deze Save the Date kaarten hebben een vintage uitstraling: oud papier, lintjes en kantjes. ZIjn jullie fan van de vintage style dan ze deze Save the Date kaarten voor jullie de juiste keuze.

0 kaartjes

Vintage Save the Date kaarten

Vintage bruiloften zijn naast stijlvol ook nog eens heel romantisch. Op jullie trouwdag staat de liefde tussen jou en je man centraal. Hoe mooi is het als je dit gevoel kunt delen met jullie dierbare. Stuur, zodra jullie trouwdatum en trouwlocatie een vintage save the date kaart. Als je dit 6 - 8 maanden van te voren doet, weet je zeker dat jullie geliefden er allemaal bij zijn.

Vintage

Vintage is een woord wat je waarschijnlijk overal te pas en te onpas tegen komt. Maar wat betekent vintage? Onze ervaring is dat vintage vaak wordt verward met de term retro. Toch hebben beide stijlen een andere betekenis. Met retro wordt doorgaans de stijl of spullen bedoeld die in de jaren 60 en 70 hip waren. Qua kleuren kun je dan denken aan groen, oranje en bruin. Je opa en oma hebben waarschijnlijk nog wel retrospullen in hun huis staan. Met vintage bedoelen wij de jaren 20 en 30. In onze Vintage Save the Date kaarten laten wij vintage terugkomen d.m.v. het gebruik van grafisch kraftpapier, kant en kleuren.

Vintage bruiloft

Naast vintage trouwkaarten en vintage Save the Date kaarten is het ook leuk om dit thema door te voeren op jullie trouwdag zelf. Zoek op Pinterst of Instragram maar eens naar inspiratie. Beide social media staan er vol mee. Mocht je zelf geen zin hebben om uren of wellicht dagen of weken opzoek te gaan naar de perfecte vintage accessoires of aankleding? Er zijn bedrijven gespecialiseerd in vintage aankledingen voor bruiloften. Je kan hen inhuren en al je vintagezorgen uit handen geven, zodat jij je kan concentreren op andere voorbereidingen

Vintage kleding

Mocht je het vintage thema van je bruiloft tot in de puntjes van de i willen doorvoeren, dan zou je als dresscode vintage kleding op je huwelijksdrukwerk kunnen zetten. Met een dresscode klopt jullie vintage bruiloft tot in de perfectie. Mocht je een vintage Save the Date kaart willen maar kan je op onze site niet vinden wat je zoekt? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: