Stijlvolle Trouwkaarten > 5 creatieve tips voor een bijzondere envelop

5 creatieve tips voor een bijzondere envelop

Na het ontwerpen van een mooie trouwkaart, kun je ook iets bijzonders maken van de envelop. En dat hoeft niet altijd veel geld te kosten. We delen graag 5 creatieve ideeën met jou:

1. Kies een contrasterende kleur envelop

Hebben jullie een mooie witte trouwkaart gemaakt met knalroze letters? Kies dan voor een knalroze envelop! Dan steekt de trouwkaart er mooi bij af. Hebben jullie een witte kaart met alleen zwarte tekst ontworpen? Dan is een zwarte envelop een hele gewaagde én chique keus. Op deze zwarte envelop plak je een wit etiket voor het adres of schrijf het adres met een witte pen. Hebben jullie een foto gebruikt op de trouwkaart? Kies dan een kleur uit de foto voor een bijzondere envelop.

2. Schrijf met een gekleurde pen

Kiezen jullie voor een witte envelop? Gebruik dan een gekleurde pen voor het schrijven van de adressen. Is de tekst op de trouwkaart koningsblauw? Haal dan bij de boekhandel ook een pen met koningsblauwe inkt.

3. Ontwerp een persoonlijke postzegel

Het is mogelijk om een persoonlijke postzegel te laten maken bij PostNL. Wij willen je graag helpen bij het ontwerpen van een mooie persoonlijke postzegel die matched bij jullie trouwkaart. Als jullie meer dan 50 trouwkaarten bij ons bestellen, maken we een mooi ontwerp voor een postzegel GRATIS. Jullie krijgen dan het bestandje toegestuurd en bestellen zelf de postzegels bij Postnl. Neem contact met ons op voor het ontwerp van een unieke postzegel.

4. Sluit de envelop met een sluitzegel

Maak de uitnodiging voor jullie bruiloft af met een keuze uit een van onze leuke sluitstickers. Je bestelt deze sluitzegels, met een diameter van 35 mm, per vel van 35 stuks voor €5,95. Het is ook mogelijk om een uniek ontwerp te laten maken. Bekijk hier onze collectie sluitzegels.

5. Schrijf het adres op een etiket

Plak op de gekleurde envelop een mooi etiket die past bij het ontwerp van de kaart en schrijf daarop het adres. We kunnen jullie helpen met het ontwerpen van een etiket.

LET OP: een ongeschreven regel voor de envelop van de trouwkaart is het schrijven van de adressen. Geprinte etiketten zijn niet gepast. Je nodigt de mensen uit voor een belangrijk feest: hou het persoonlijk en schrijf zelf de adressen.

Heel veel succes. Maak een feestje van de envelop!

Hebben jullie vragen, neem gerust contact op! 

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: