Geen categorie /

DIY ringenkussentjes

Net voor het weekend heb ik een aantal leuke ringenkussentjes

opgezocht voor je. De traditionele kussentjes heb ik overgeslagen.


Een origineel ringenkussentje is snel gemaakt! Kijk je moeder lief aan…..koop linten, bloemen, kralen, knopen enz. en je hebt en zeer persoonlijk ringenkussentje.
Maar waarom een kussentje? Hieronder een aantal leuke ideeen.

En de topper vind ik toch wel de hond met ringenkussentje!

Wij gaan morgen lekker op bezoek bij familie en vrienden dus dat wordt de hele dag reizen en lekkerbijkletsen. In de auto heb ik ook altijd heerlijk de tijd om lekker bij te kletsen met mijn man en kinderen. Even geen trouwerijen. Maandag ben ik er weer met nieuwe ideeen.Ceremoniemeesters van der Lelij: inspiratie voor jullie trouwdag  1. 30 juni 2014 @ 18:01 DIY: creatief met hout {alternatief ringenkussentje}Wedspiration

    […] terugzien. Waar de één kiest voor een traditionele variant, gaat de ander aan de slag om een persoonlijk ringenkussentje te maken. We lieten er in de afgelopen tijd al heel wat zien op Wedspiration: een theedoosje, een […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety