DIY: tissue paper flowers

Ik wist niet dat je van servetten zo veel verschillende bloemen kunt maken! Geweldig! Heb al eens eerder geschreven over tissue paper flowers, die waren ook leuk en makkelijk te maken. Deze ga ik ook even proberen! Voor de handleiding ga je naar Folding Trees.

Een vaasje met deze bloemen (zoals op de foto) vind ik nou niet de geweldigste decoratie. Ik zou ze eerder gebruiken te decoratie van dinertafels, wensboom, receptieboektafel, krans, slinger enz. Gebruik servetten die passen bij de stijl die je voor jullie trouwdag neer wil zetten.

Veel knutselplezier!


Fotocredit:

Folding Trees

Ceremoniemeesters van der Lelij: inspiratie voor jullie trouwdag  1. 24 april 2013 @ 21:13 Henriët

    Vorige week heb ik deze bloemen samen met de kinderen van mijn stageklas (groep 3!) gemaakt voor moederdag. De bloemen zijn wel iets kleiner geworden dan het voorbeeld, maar het waren er dan ook drie in een zelfgemaakt vaasje.
    Het was erg leuk om te zien hoe de kinderen ermee bezig waren!

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety