DIY: gratis bloemen

DIY (= Do It Yourself) voor je trouwdag is altijd leuk maar deze is ook nog eens gratis! Je kunt oude kranten gebruiken, of….behang, inpakpapier enz. Zag onlangs dit idee ook gemaakt van bladmuziek. Erg leuk detail! Witte kopieerblaadjes kunnen natuurlijk ook. Als je de beschrijving bekijkt, mis ik alleen zo’n geweldige schaar. Deze had ik nog nooit gezien, maar lijkt mij erg handig. Even kijken in de hobbywinkel. Maar goed, streepjes netjes naast elkaar knippen, moet ik toch ook kunnen. Witte bollen met een rood (geruit) draadje er aan en daar de bomen mee vol hangen. Of gewoon de tafels mee decoreren….. Nu maar hopen dat de bruid dit blog niet leest. Ik vind het altijd leuk om iets extra’s voor een bruidspaar te regelen/ maken.Fotocredit: Maya made

Ceremoniemeesters van der Lelij: inspiratie voor jullie trouwdag 1. 27 maart 2012 @ 16:22 Sharon

  Zo’n schaar koop je in de kookwinkel. Is een kruidenschaar ;)

  Beantwoorden

  • 27 maart 2012 @ 16:35 Wedspiration

   Dat meen je niet! Een kruidenschaar? Nog nooit gezien! Maar ja … ik hou niet van koken dus kom ook niet in een kookwinkel :-)
   Dank voor je reactie!
   groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety