Help ik moet een corsage dragen!

Als prof. ceremoniemeester ben ik vaak de klos wanneer de corsages moeten worden opgespeld. Altijd weer een stress klus! Daggasten weten vaak niet waar en hoe. Lang leve het tijdperk van de magneten in de corsages. Dit werkt geweldig en vele sneller! Een nadeel: magneten kunnen door de kracht uit hun verbinding (groen-wikkel-spul) worden getrokken, en dan ben je verder van huis! Vorige week nog mee gemaakt dat een daggast een lelijke vlek op een wit jasje had door het speldje van de corsage. Corsages met magneten zijn veel duurder, maar wel handiger!


Corsage voor de man moet (wat is moeten!!) links met de bloem naar boven worden gedragen.
Corsages voor de vrouw moet links met de bloem naar beneden worden gedragen.

Wat ik ontzettend vaak zie op foto’s is dat de corsage te laag hangt! Bij vrouwen liggen de bloem dan op de borst. Dit is niet de bedoeling! Geen gezicht!! De bloem moet hoog worden opgespeld, zonder dat je de corsage met je gezicht aanraakt als je je hoofd draait. Voor de foto’s is het vreselijk lelijk als je afgezakte corsages ziet zitten!

Dus…als je goed opgespelde corsages wilt hebben, moet je mij als ceremoniemeester vragen.Ceremoniemeesters van der Lelij: inspiratie voor jullie trouwdag 1. 15 juni 2011 @ 14:27 marte glasbergen

  Hi Jo-Anne, even je website bekeken en wat een leuke posts heb je geschreven! Ook over de corsages is een goed! misschien nog handig bij te vermelden dat de magneten niet gebruikt mogen worden door gasten die een pacemaker hebben, erg belangrijk! Ook de kosten ten opzichte van een speldje vallen erg mee. Persoonlijk werk ik alleen met magneetjes tenzij een bruidspaar daar echt om vraagt.
  Succes met je website!

  groet Marte Glasbergen

  Bloom Your Life

  Beantwoorden

  • 15 juni 2011 @ 21:51 Wedspiration

   Hai Marte, Leuk dat je het blog leest. Goede tip over de magneet corsages bij mensen met een pacemaker. Nooit aan gedacht. Wel belangrijk! Hoor jij wel eens over het probleem dat magneetjes uit de …. (binddraad?) gaan. Maak ik wel mee. Liggen de magneetjes op de grond en is het groene draad los. Gewoon een slechte bloemist of….?
   groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety