Het is warm … en je gaat trouwen!!!

Wat een warmte de afgelopen dagen!! Afgewisseld met regen en onweer.  Als je een van deze dagen trouwt…. dan is het heel erg warm en plakkerig op je bruiloft :-) Dan is het inspiration board van vandaag een leuk alternatief – heerlijk buiten trouwen met fris gele items. Helaas is het weer niet te regelen, en moet je altijd plan B hebben. Maar een warme  zomerse bruiloft gun ik iedereen. Heb je trouwens het schattige ringenkussentje gezien?  1. 29 juni 2011 @ 11:24 Wedspiration

    Een klein beetje geel en blauw met heel veel wit wordt vast geen Zeeman :-) Mooie details zijn niet “goedkoop” Voor je ringenkussentje kun je ook eens in de kast van je (schoon)moeder kijken. Wie weet vind je een leuk doosje o.i.d.
    Veel succes met de voorbereidingen!
    groetjes, Jo-Anne

    Beantwoorden

  2. 29 juni 2011 @ 09:45 José

    Leuk! Ik zit er over te denken om geel ook als onze accentkleur te nemen, het liefst samen met blauw.. Maar ik krijg er wel gauw “Zeeman” (de winkel) associaties bij.. Dus het is belangrijk de juiste kleur geel en blauw te gebruiken..

    Vind het boeket echt prachtig! En ik zoek ook nog iets ‘anders’ als ringkussentje.. Dit schatkistje is wel heel leuk!

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety