Inspiration board: heerlijke herfst

Koud, koud…KOUD!!! Wat is het buiten lekker koud. En het is nog herfst. Handschoenen en mutsen heb ik  weer te voorschijn gehaald! Nu bijna alle blaadjes van de bomen zijn (en ik dus de tuin moet gaan vegen en daar geen zin in heb) nog een prachtig inspiration board van de herfst gemaakt door Postcard and Pretties. Want de bruiden (en bruidegommen?) die op Wedspiration zoeken naar leuke ideeën, trouwen volgend jaar. Ik ben wel heel benieuwd wie volgend jaar herfst wil gaan trouwen. Leuk als je het laat weten!

Fotocredit: Postcard and Pretties  1. 19 oktober 2012 @ 07:35 Wedspiration - Trouwen in de herfst {heerlijke inspiratie}

    […] en mooie plaatjes laten zien. Als je het leuk vind om meer inspiratie te bekijken dan vind je die hier, hier en […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety