Inspiratie voor je bruiloft: funny groepsfoto

Even een heel ander inspiration board! Geen thema voor je bruiloft zoals vorige week de linten en de knopen, maar inspiratie voor het maken van leuke groepsfoto’s.

We willen allemaal groepsfoto’s met onze dierbaarste mensen op de bruiloft. Deze kun je ook leuker en enthousiaster maken. Soms met een beetje DIY, door het maken van borden met originele teksten. Of met decoratieve ballonnen die natuurlijk erg vrolijk zijn. De groep zover krijgen dat er gezoend, gesprongen of gedramatiseerd wordt is de uitdaging van de fotograaf.

Tip van de ceremoniemeester: plan de grote groepsfoto in in het tijdschema. Wees flexibel als het blijkt te regenen op dat moment of een groep toch niet in een ruimte past. Maak voor het maken van de kleine groepsfoto’s een lijst. Je weet zeker dat je dan geen foto vergeet! Oudere mensen eerst op de foto! Kunnen ze daarna gaan zitten.

Leuke groepsfoto's!

Fotocredits vanaf boven links: Fotograaf Foto Vierhout l Fotograaf To Infinity and Beyond l Foto in Kerk Style Me Pretty l  Hartvormig Ryan Howell l  Niet kijken Better Than Fine l Fotograaf Gerhard Nel

Wat vinden jullie van dit inspiratie bord? Laat een reactie hieronder achter! 1. 25 januari 2013 @ 10:53 Daniëlle

  Heel leuk. De meeste had ik al eens voorbij zien komen op Pinterest. Ik heb een keer op een bruiloft iedereen naar het bruidspaar laten wijzen, viel ook in de smaak!

  Beantwoorden

  • 25 januari 2013 @ 11:27 Wedspiration

   Oh .. dat is ook een leuk idee! Jij bent ook Pinterest fan :-)!!
   Fijn weekend! groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety