Inspiration board KNOPEN {niet om te naaien!}

Mijn knopendoos is mij zeer dierbaar. Ik heb heel veel knopen gekregen van onder andere mijn oma. Nu ik geen tijd meer heb om te naaien heb ik de inhoud van de doos gereduseerd tot “knopen-die-echt-mooi-zijn”. Heerlijk om in te snuffelen en te bekijken.

Wil jij iets moois gaan doen met de dierbare knopendoos van jouw moeder/oma? Gebruik de knopen als inspiratiebron voor je bruiloft. Werken met een thema is heel handig en zeer persoonlijk. Het zijn tenslotte bewaarde knopen van je oma! Mooi om je bruiloft te decoreren met haar knopen.

Hieronder zie je het inspiration board knopen met allerlei leuke ideeen. De trouwjurk met knopen is natuurlijk het toppunt! Ik ben deze jurk nog nooit tegen gekomen. Het klosje garen met daarop de trouwring en dan de naam van de bruid+knoop is een prachtig detail. Makkelijk zelf te maken. Bruidstaart met knopen liever niet met echte knopen!

Is dit een realisitsch thema? Wie zou het zien zitten om dit thema toe te passen voor de bruiloft? Laat het mij weten. Onder het blog kun je een reactie achterlaten.

Inspirationbord knopen
Found on: Pinterest
Fotocredits vanaf boven links: Top bruidsjurk We Heart It  * Ringekussentje Martha Stewart Weddings * Ring op klosje Simply Savannah Events  * Servetring Intimate Weddings * DIY corsage DCBouquets * Bruidstaart Squidoo * Ringenkussentje The Knot * Kaarsje Fave Crafts

Zoek je meer inspiratie over dit thema. Op mijn Pinterest pagina kun je nog meer inspiratie vinden. Pin eerst het inspiratie bord hierboven en voeg deze toe aan je eigen inspiratie bord voor je bruiloft op Pinterest!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety