Thema bruiloft: LINTEN {inspiration board}

Linten kopen, bewaren, voelen en bekijken is een leuke tijdsbesteding van mij. Ik durf je niet te vertellen hoeveel dozen met rollen lint ik hier thuis heb staan. Het zijn er veel! Soms hele kleine stukjes, andere linten zijn meters lang. Varieerend van lieve bloemetjes tot stoere strepen. Wel handig om een cadeautje in te pakken – ik heb altijd wel een bijpassend lintje voor een strikje of lusje.

Linten + thema bruiloft is ook een geweldige combinatie en zeker een trend. Vooral de decoratie van minder gezellige ruimtes vind ik erg leuk. Met meters lint maak je een achtergrond gezellig en fleurig. Ook leuk voor de bruidsreportage om een lokatie of boom te versieren met linten. En dan tot slot … linten achter de auto.

Budget tip: Linten zijn best prijzig, zeker als je vele meters nodig hebt. Kijk op Marktplaats of een andere bruid gebruikte linten aanbied. Inplaats van linten op rol, kun je ook stof scheuren tot stroken lint.

Genoeg budget: Ga uit je dak met verschillende soorten linten. Vergeet niet in de naaidoos van je oma te kijken en in de vintage winkeltjes!

Inspiration-board-linten2

Vanaf links boven: Bruid tussen linten The Portland Wedding Coordinator – Stoel met linten Style Me Pretty – Bruidsboeket Style Me Pretty – Trouwauto Martha Stwart Weddings – Corsage Martha Stewart Weddings – Bruidstaart HelllYeah Weddingcakes

Nog meer inspiratie over deze thema bruiloft? Ik heb op Pinterest nog meer foto’s voor je verzameld! Pin eerst dit inspiration board en verzamel daarna jouw collectie met leuke ideeen op Pinterest.  1. 25 januari 2013 @ 08:02 Inspiratie voor je bruiloft: funny groepsfotoWedspiration

    […] een heel ander inspiration board! Geen thema voor je bruiloft zoals vorige week de linten en de knopen, maar inspiratie voor het maken van leuke […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety