Origineel gastenboek: dompel je onder in prachtige quotes!

Gastenboek
Fotocredit: By Kris

We schreven het al eerder: het gastenboek is een standaard terugkomend item tijdens huwelijken en partijen. Naast het gastenboek zijn er tal van alternatieven te bedenken, zoals het gastendoek of een wensboom van gipstakken waaraan gasten hun wenskaartjes kunnen bevestigen. Christine Bossenbroek, het brein achter www.bykris.nl, heeft pas geleden een origineel concept neergezet: een gastenboek vol met mooie quotes en foto’s.

 

Het gastenboek is hip en eigentijds vormgegeven en heeft plaats voor maar liefst 240 reacties! Omdat het boek in z’n algemeenheid over ‘liefde’ en ‘vier de liefde’ gaat, is het boek niet alleen heel goed bij bruiloften te gebruiken, maar ook bijvoorbeeld bij jubileumfeesten. Ook handig: achterin is een envelop bevestigd waarin je losse wenskaarten, briefjes etc. kunt doen. Raak je die alvast niet meer kwijt.

 

Kies je voor het gastenboek, dan word je bovendien getrakteerd met prachtige quotes over de liefde. Op de cover van het gastenboek staat bijvoorbeeld ‘It’s a good day to have a great day’. Of wat vind je van deze ‘Every love story is beautiful, but ours is favorite’. Romantisch!

 

Hoewel bykris.nl niet specifiek gericht is op de DIY-bruid, kan iedere DIY-bruid zich compleet verliezen in het aanbod van producten en DIY-tips en materialen die worden aangeboden. Het gaat van kaarten tot masking tape en van poëzieplaatjes tot artjournal producten.

Wacht niet en surf naar bykris.nl. Je zult versteld staan van wat er allemaal is om je DIY-ideeën voor je bruiloft uit te werken.

Gastenboek
Fotocredit: By Kris

Ben je nog op zoek naar een mooie trouwkaart of een kaart om je huwelijksjubileum aan te kondigen, ga dan naar Stijlvolle Trouwkaarten. Hier kun je je kiezen uit diverse thema’s, maar je kunt ook een heel persoonlijke kaart maken met bijvoorbeeld een foto van jullie twee. 1. 12 februari 2017 @ 12:53 Hurdler48y

  http://www.wizbrand.pl/post/mycie-cisnieniowe/page/2
  Purchasing a new or used car could be a difficult method should you not know what you are actually doing. By educating yourself about automobile buying prior to head to the dealership, you can make things less difficult for yourself. The following tips will help the next shopping trip become more pleasurable.

  Generally bring a auto mechanic along when buying a fresh vehicle. Auto dealers are popular for marketing lemons and you do not want to be their following victim. If you can not obtain a technician to check out autos together with you, a minimum of make sure that you have him evaluate your ultimate option before you purchase it.

  Know your limitations. Before you start purchasing for your next auto or van, determine how much you can afford to pay, and adhere to it. Don’t forget to incorporate curiosity about your computations. You can expect to spend about twenty percent as an advance payment too, so prepare yourself.

  Just before seeing a dealer, know what kind of automobile you desire. Analysis all you choices just before shopping so you can evaluate which works best for your financial budget and family demands. Shop around to discover how much you must be paying for the possible automobile.

  Before signing any agreement take the time to study every single range, including the small print. If you have anything shown that you simply do not understand, tend not to indication up until you purchase an answer which you comprehend. Unsavory salesmen can make use of a binding agreement to insert a lot of service fees which were not talked about.

  Should you retain the previous guidance in your mind when that you just go looking for a car, you will certainly be very likely to get a full offer. Purchasing a car lacks to become a frustration. Simply use the guidelines using this article and you can receive the automobile you need at the excellent selling price.

  Beantwoorden

 2. 2 mei 2014 @ 22:55 Johnd250

  permethrin toxicity in cats bessant dakeceakeeac

  Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety