Film zelf je eigen bruiloft {bruidsvideografie vanuit je bruidsboeket}

camera-bruidsboeket-picture-01

Bruidsfotografie en bruidsvideografie: het is niet meer weg te denken van een trouwdag. De één heeft er veel budget voor over en huurt een

‘world-class’ fotograaf en videograaf in, terwijl de ander een paar gasten vraagt de trouwdag vast te leggen. Het kan allebei en het geeft allebei een heel eigen uniek resultaat. Wil je ’t nou echt helemaal anders dan anderen doen…plaats dan een camera in het bruidsboeket. Bruidsvideografie tussen de bloemen… Film zélf je eigen bruiloft!

Big brother

Wil je, als bruid, heel graag het moment dat je naar je geliefde loopt keer op keer kunnen beleven? Of wil je graag aan je gasten kunnen overbrengen hoe je je voelde toen je je ja-woord uitsprak? Moeilijk, hoor, met woorden. Een Amerikaans stel bedacht er iets op: zij plaatsten een

klein cameraatje in het bruidsboeket. Hierdoor filmden zij de hele dag vanuit het oogpunt van de bruid. Zo loop je met haar mee over het gangpad naar haar bruidegom, zie je de hectiek die komt kijken bij het maken van groepsfoto’s en sta je ineens midden op de dansvloer. Big brother is watching you…

Wil je dus net iets extra’s bovenop de bruidsreportage en de film die jullie misschien toch al laten maken? Of wil je juist niet veel uitgeven aan een film, maar wil je toch bewegend beeld? Dan is dit misschien een leuk idee voor jullie.

Kijk wel even uit met het gooien van het boeket…. 1. 8 april 2014 @ 13:36 Sharona

  Wat een geweldige tip! Dankzij dit blog hebben wij een camera geplaatst in mijn broche boeket; geweldig!

  Supertof om de first look en onze intrede in het stadhuis (deels) gefilmd te hebben!

  Dankjewel!

  Beantwoorden

  • 23 april 2014 @ 09:02 Wedspiration

   Wat ontzettend leuk dat je een camara in je boeket plaatst. Hoe heb je dit geregeld? We hebben het in NL nog niet gezien/gehoord!
   Ben je al getrouwd. Zou het leuk vinden om je ervaringen te horen :-)!!!

   groetjes, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety