Kleurrijke loveshoot met Holipoeder

loveshoot holi poeder-picture
Fotocredit: FOTOZEE

Hindoestanen over de hele wereld vierden afgelopen maandag, 17 maart, groot feest: het Holi-feest. Zij verwelkomen dan de lente.  Traditiegetrouw bekogelen feestvierders elkaar met gekleurd water of poeder. FOTOZEE springt hierop in met een kleurrijke loveshoot met holipoeder. Jij en je lief peperen elkaar in en gaan zo gekleurd op de foto.

Lente

Het Holi-feest komt uit India en is de belangrijkste feestdag van Hindoestanen. Het is een lente- en nieuwjaarsfeest, maar ook het feest van de overwinning op het kwade. Het feest kent allerlei rituelen, zoals het planten van een speciaal plantje, en veel symboliek, zoals het bouwen van een brandstapel. Die brandstapel wordt op de avond voor het Holi-feest in de brand gestoken: zo wordt het kwaad vernietigd.

Kleurrijke loveshoot

Op de dag zelf wordt er volop feestgevierd. Dansen, zingen en elkaar insmeren en besproeien met gekleurd poeder of water. Prachtig. Zoek maar eens op internet: je vindt prachtige en kleurrijke foto’s van dit feest.

Nanda van FOTOZEE houdt ook wel van kleur. En ze maakt graag loveshoots van tortelende stelletjes. Daarom bedacht zij een loveshoot waarbij jij en je aanstaande elkaar bekogelen met het poeder wat ook tijdens het Holi-feest wordt gebruikt. Je komt dus schoon aan en gaat felgekleurd weer weg. Het geeft een heel originele en vrolijke twist aan de loveshoot.

Om je over te halen om zelf ook eens zo’n kleurrijke loveshoot te doen, laten we je een paar prachtige foto’s van FOTOZEE zien.

Lijkt het je wat: gekleurd op de foto? Laat het ons weten door een reactie onder dit blog achter te laten.

loveshoot holi poeder-picture-4
Fotocredit: FOTOZEE
loveshoot holi poeder-picture-2
Fotocredit: FOTOZEE
loveshoot holi poeder-picture-5
Fotocredit: FOTOZEE
560 breed103
Fotocredit: FOTOZEE
loveshoot holi poeder-picture-11
Fotocredit: FOTOZEE
loveshoot holi poeder-picture-10
Fotocredit: FOTOZEE
loveshoot holi poeder-picture-3
Fotocredit: FOTOZEE
loveshoot holi poeder-picture-1
Fotocredit: FOTOZEE


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety