Uniek trouwvervoer met een Volkswagenbus!

Eerder zagen we al hoe een retro Volkswagenbus de bruiloft van Coen en Sanne voorzag van een unieke twist. En we hebben goed nieuws: bij devolkswagenbus.nl kun je zo’n waanzinnig leuke bus namelijk ook voor je eigen trouwerij huren!

Trouwvervoer in stijl

Zie je het al voor je? Op je grote dag komt je aanstaande zorgeloos aanrijden met een fles bubbels en een adembenemende bos bloemen om jou, zijn soon to be vrouw, in stijl te vervoeren naar jullie droomlocatie. Óf toch juist liever samen met een select groepje familie en vrienden de blits maken door in zo’n cool busje te arriveren op de trouwbestemming? Je kunt alle kanten op met deze busjes!

Bij De Volkswagenbus hebben ze namelijk Volkswagenbussen in allerlei soorten en maten. Onze favoriet? De babyblauwe blikvanger van een Volkswagen T2 bus, waar je met acht personen in kunt. Wil jij of je verloofde zelf de VW-bus besturen of worden jullie liever gereden door een chauffeur? Alles kan! En eigenlijk zijn de mogelijkheden überhaupt eindeloos, want je kunt er ook nog eens voor kiezen om je eerdere trouwvervoer in de avonduren om te toveren in een Photo Booth.

Romantisch rondtrekken

Een ingetogen, romantische honeymoon op het oog? Dan hebben we nog een ander leuk idee voor je: ná je grote dag samen romantisch rondtrekken met een Volkswagencamper! De vintage VW-camper is namelijk ideaal om met z’n tweetjes in binnen- en buitenland te toeren. Romance guarenteed

Mogelijkheden genoeg dus! Nieuwsgierig naar de opties voor jullie trouwdag? Neem dan gauw een kijkje bij de arrangementen van devolkswagenbus.nl of devolkswagencamper.nl!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety