Bruiloft van Laurence & Kristof

Real-wedding-bruidsfilm-laurence-kristof
Photo credit: BruidBeeld

Oh, how we LOVE real weddings! Vandaag in de spotlights: de adembenemend mooie bruidsfilm van Laurence en Kristof, vastgelegd door BruidBeeld.

Van zandtaartje naar bruidstaart

Als kleine hummeltjes die samen uren spendeerden aan het creëren van taartjes in de zandbank hadden Laurence en Kristof nooit gedacht hier te staan. Maar nu, jaren later, stonden ze toch echt tegenover elkaar. Op het punt om de mooiste dag van hun leven te beleven. Laurence gehuld in een super elegante satijnen jurk van Rosa Clara en Kristof onberispelijk gestyled in een smoking.

Bruiloft Laurence & Kristof

Voor de bruiloft van Laurence & Kristof werd de boomkwekerij in Loenhout omgetoverd tot een dromerige setting in wit-tinten, gedecoreerd met de meest romantische kaars- en bloemdecoraties. En wie ook maar even naar de prachtige bruidsfilm kijkt ziet direct dat alles aan dit plaatje klopt. Samen met hun éénjarige dochtertje vormden de tortelduifjes een picture perfect gezinnetje, op een perfecte dag die tot in de puntjes gestyled was door weddingplanner Kirsten van La Sensa. Van de bijzondere woorden naar elkaar tijdens de ceremonie en het diner tot aan de intieme openingsdans en het grootse feest wat daarop volgde: de bruiloft van Laurence en Kristof is er één die je met geen mogelijkheid mag missen!

Leun heerlijk achterover en kijk snel mee naar de betoverend mooie real wedding video van Laurence en Kristof, gemaakt door BruidBeeld!

Leveranciers:

Videografie: BruidBeeld | Bruidsjurk: Rosa Clara | Weddingplanner: La Sensa | Locatie: Solitair
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety