DIY: Bloemconfetti in puntzakjes

Of je nu in de zomer, in de herfst of in winter trouwt: bloemen zijn op iedere soort bruiloft een goed idee. Vandaag hebben we voor DIY Friday een leuke doe-het-zelf met bloemen voor je: Bloemconfetti in puntzakjes!

DIY: Bloemconfetti in puntzakjes

Als de dag van je bruiloft dan daadwerkelijk is aangebroken wil je er natuurlijk wel de nodige verrassingselementen in verwerken en je gasten zoveel mogelijk betrekken bij de happening. Een leuke manier om dat te doen is door je gasten na de ceremonie of bij het afscheid bloemconfetti te laten strooien. Het levert namelijk ook nog eens héle mooie foto’s op. Ga voor een eenvoudige witte variant, met een leuke of bijzondere quote of maak bijvoorbeeld een puntzak met pagina’s uit de krant. En hoewel wij zelf erg fan zijn van witte rozenblaadjes, kun je afhankelijk van de kleurkeuze van de bruiloftsdecoratie ook qua bloemblaadjes alle kanten op!

Doe het zelf

Zelf dit té leuke DIY idee fabriceren? Dat kan! Eigenlijk is dat namelijk heel simpel. Rol een papiervel in een puntzak, plak het vast en knip of snij vervolgens de bovenkant er recht af. Voor de bloemen kun je kiezen voor gedroogde bloemblaadjes óf een ‘verse’ variant. Het spreekt voor zich dat als je er voor kiest om met verse bloemen aan de slag te gaan je deze DIY kort voor de huwelijksdag in elkaar moet zetten. Zet de puntzakjes, gevuld met bloemblaadjes in een bucket of kistje of hang ze aan de stoeltjes bij de ceremonie en voorzie ze van een gepersonaliseerd kaartje. Et voilà!

DIY-bloemconfetti-in-puntzakjes
Found on Pinterest

Toch liever dit idee kant-en-klaar kopen? Ook dat kan. Je vindt ze hier!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety