Zo creëer jij een unieke Festival wedding!

6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld

Vind je net als wij bruiloften met een festivalthema ook zo geweldig? Dan hebben we vandaag een blog voor je klaarstaan die je niet mag missen. We onthullen met welke 6 onderdelen jij een unieke Festival themed wedding kunt creëren!

Festival wedding

Als er één type bruiloft is waar we geen genoeg van kunnen krijgen, dan is het wel de Festival wedding. Met een festival bruiloft heb je namelijk algauw die fijne setting te pakken, zoals je gasten die kennen van het bezoeken van een festival of food parade. Het leukste is dan ook om de wedding buiten te laten plaatsvinden. In bijvoorbeeld een bos, met een grote partytent als eye-catcher. Door voor dit thema te kiezen geef je dan ook al gelijk aan hoe jullie als bruidspaar zijn: relaxt, vrolijk en ongedwongen. Maar hoe vertaal je dat gevoel nu door naar je bruiloft? Welke onderdelen mogen niet ontbreken om zo’n heerlijke festivalsfeer te creëren op jullie grote dag? Wij schakelden Lianne Balduk van Trouwen in het Bos in om ons dat eens even haarfijn te vertellen.

6 onderdelen voor een unieke festival wedding

Als jullie eenmaal voor een Festival wedding hebben gekozen, dan weet je dat je mag uitpakken. Of in ieder geval genoeg onderdelen toevoegt die er écht voor zorgen dat jouw bruiloft het festivalgevoel ademt.

  1. Om een parade sfeer aan jullie Festival wedding toe te voegen mag de nodige keuze aan food en drink stands niet ontbreken. Ga bijvoorbeeld voor een burgerbar, een hotdog stand, smoothie bar of kraam met verse frietjes. Wedden dat je je gasten niet gelukkiger kunt krijgen?
  2. Een bruiloft met festivalthema gaat gepaard met kleur. Véél kleur. Zorg dus voor een decoraties in vrolijke kleurtinten, die echt voor ‘the feel good’ zorgen. Daarnaast zijn originele wegwijzers niet weg te denken bij een Festival wedding. Je weet wel; net zoals ze op het terrein van festivals doen. Vertel je gasten op een leuke manier waar de ceremonie plaatsvindt, waar ze zich tegoed kunnen doen aan hapjes en wel zo handig: waar ze een toilet kunnen vinden.
  3. Bij een festivalbruiloft moeten er natuurlijk wel goede tunes aanwezig zijn. Zorg voor een leuke DJ bus, zoals een tof Volkswagenbusje om je gasten in festivalstyle met de voetjes van de vloer te laten gaan!
  4. Om je gasten alvast goed in de stemming te laten komen is het wel érg leuk om uitnodigingen in de vorm van entreetickets te maken. Zo geef je je gasten echt het idee dat ze zich op mogen maken for a party to remember!
  5. Tijdens jullie festival wedding wil je niet dat je gasten stilzitten. Zorg dus voor een aantal leuke activiteiten. Denk aan een fotobusje / photobooth met hilarische props, een mini kermis of regel een party nanny die de kleintjes lekker kan vermaken.
  6. Bij een Festival wedding hoort ook een dresscode. Het levert natuurlijk pas écht het complete plaatje op als ook je gasten zich opdoffen in festivalstyle. Adviseer de dames om zich in een maxi dress of crop top met shorts te hullen, met accessoires zoals een flaphoed, of bandana. Bij de mannen zorgt een kleurrijke (korte) broek met luchtig overhemd compleet met stoere cowboyhoed of hip strohoedje voor de ultieme festival look.
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld
6-onderdelen-unieke-festival-wedding
Photography by: BruidBeeld

Leveranciers: Fotografie: BruidBeeld | Organisatie & Styling: Trouwen in het Bos | Bloemen: Gift by Nature | Make-up: Netanya Luschen | Haar: Lonneke van Dijk Fashion Hairstylist | Accessoires: Fashion Hairaccessories & Weddingdeco | Food: Mobile Street Food | Stationary: Oh So Pretty Party | Modellen: Eva van Ee & Maxime SchramaEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety