Zo organiseer je een bezorgde trouwdag

Zo-organiseer-je-een-bezorgde-trouwdag
Photo found on: South Coast Events

Zo organiseer je een watte…? Je leest het goed; zo organiseer je een bezorgde trouwdag! Want als je het net even verkeerd aanpakt kan je trouwdag gepaard gaan met flink wat stressmomenten. En dat terwijl dat hélemaal niet nodig is. Vandaag vertellen we dus eigenlijk wat je allemaal juist NIET moet doen om stressvrij van je grote dag te kunnen genieten.

Een trouwdag vol zorgen

Dat is juist wat je eigenlijk niet wilt, toch? Een trouwdag vol zorgen. Tijdens je bruiloft wil je geheel ontzorgd zijn, niet tegen problemen aanlopen en vooral ontzettend veel genieten. Maarja, wat moet je nou juist niet doen om een stressvrije bruiloft te hebben? Daar hebben we wel een handjevol tips voor.

Zo organiseer je een bezorgde trouwdag

Do not try this at your wedding! Om volop van je huwelijksdag te kunnen genieten moet je de tips hieronder absoluut niet volgen. Lees en laat je dus vooral niet inspireren…

1. Maak géén tijdschema

Wil je écht een bezorgde trouwdag? Dan moet je vooral geen tijdschema maken en laat je alles lekker z’n beloop gaan. Je ziet wel hoe lang de kerkelijke inzegening duurt en wanneer jullie toe zijn aan de receptie. Komt vast wel goed! Of… toch niet? Een tijdschema voor je bruiloft is een must. Zorg dat je goed en duidelijk in kaart brengt wanneer wat gaat gebeuren om stress te voorkomen en zodat iedereen weet waar hij aan toe is.

2. Houd geen rekening met je daggasten

Waarom zou je rekening houden met je daggasten? Wat maakt jou het uit dat je gasten in de brandende zon zonder bescherming de ceremonie moeten bijwonen en je oma in rolstoel het bos niet kan betreden omdat je geen verhard pad hebt laten aanleggen? Het is ten slotte jouw dag! Niet dus. Nouja, natuurlijk is het wel jullie grote dag, maar een feestje is pas een feestje als het voor iedereen leuk en goed geregeld is.

3. Kies voor héél veel verschillende locaties voor afwisseling

Waarom zou je maar voor één locatie kiezen, terwijl je ook lekker van hot naar her kunt reizen door veel verschillende locaties te boeken? Niet zo handig, nee. Beperk je maar tot een paar locaties om stress en gedoe te voorkomen.

4. Regel geen vervoer voor de grote dag

En als je dan toch voor super veel locaties hebt gekozen, regel dan ook vooral geen vervoer tijdens je huwelijksdag! Jullie zien wel hoe jullie overal komen, toch? Niet écht een aanrader. Plan ruim voor je huwelijksdag je vervoer en zorg dat er van locatie naar locatie vervoer voor jullie klaarstaat.

5. Vertrouw er volledig op dat je ceremoniemeester wel weet wat jij wilt

Zonder je wensen aan je ceremoniemeester te vertellen weet ze vast wel precies wat je wilt, toch? Niet dus. Bespreek je wensen uitvoerig, leg het beeld dat jij van je bruiloft hebt duidelijk aan haar of hem uit. Alleen dan weet je zeker dat je huwelijksdag het sprookje wordt dat jij voor ogen hebt.

6. Check je leveranciers niet, maar vertrouw ze

Als je een bestelling bij één van je leveranciers hebt geplaatst is het allemaal wel geregeld, toch? Natuurlijk zijn je leveranciers in de regel te vertrouwen, maar om problemen te voorkomen kun je van tevoren het beste zo nu en dan de status checken. Zo loop je tijdens je huwelijksdag niet tegen verrassingen aan.

7. Stuur geen mails met bevestiging van jullie afspraak

Vooral geen bevestigingsmails sturen van jullie afspraak! Een afspraak is een afspraak, dus je kunt er vanuit gaan dat het volgens plan verloopt, ook al staat het niet zwart op wit. Lijkt ons niet verstandig. Stuur dus altijd een bevestiging van jullie afspraak!

8. Houd je mobiele telefoon de hele dag aan

Houd tijdens je bruiloft de héle dag je telefoon aan! Als er problemen zijn, kan iedereen bij jou terecht en kun jij ze oplossen! Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt is dat een no go. Laat je telefoon dus liever gewoon lekker thuis tijdens je huwelijksdag.

9. Plan krap voor vaart in het programma

Als je alles lekker krap plant houd je fijn de vaart in het programma! Geen getreuzel, maar doorgaan. Ook een no go. Plan alles juist ruim, zodat er geen man overboord is als de boel een beetje uitloopt. Zo zorg je voor rust zo tijdens de grote dag.

Weten met welke tips je wél kan rekenen op een onbezorgde trouwdag? Klik dan snel hier!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety