6 hippe trends die wij spotten op trouwbeurs Engaged

engaged-trouwbeurs-wedding fair
Bekijk het vlog op Youtube

Wij zijn naar de trendy trouwbeurs ENGAGED geweest! Een trouwbeurs vol met inspiratie van bijzondere leveranciers die we héél graag met je willen delen in dit filmpje. Naast de gespotte trends laten we je ook de mooiste trouwjurken van dit moment zien. Vind je het leuk om te zien wat Wedspiration heeft beleefd? Bekijk dan snel de vlog.

Geen tijd om de VLOG te bekijken? Lees dan hieronder alvast de trends die wij hebben gespot tijdens de beurs.

Trend 1: mooi geschreven naamkaartjes – Deze namen zijn geschreven op linnen en lekker grof uitgeknipt. Dit kun je natuurlijk ook doen met mooi papier door middel van grof scheuren. Kalligraferen is wel echt een kunst, maar je kunt jezelf ook een leuk lettertype aanleren door het bekijken van tutorials zodat je zelf iets unieks kunt maken. Hoe je dan zoekt? Op de woorden: tutorial,  handlettering.

Trend 2: heel veel eucalyptus – In bruidsboeketten, corsages en styling zien we heel veel eucalyptus. Bijzonder leuk vinden we de match van verschillende soorten. Waarschijnlijk ken je de ronde vorm van de eucalyptus, maar er zijn dus nog veel meer varianten met die mooie verstilde grijs/groene kleur. Meer inspiratie vind je hier.

eucalyptus
Found on: Pinterest

Trend 3: handgeschreven stationery – We spotten steeds weer nieuwe kunstenaars die prachtig kunnen schrijven. Handlettering betekend dat het geschreven wordt op een eigentijdse manier: dit kan  met verschillende technieken en materialen. Het mooie van deze trend is dat je écht een unieke trouwkaart hebt.

Trend 4: styling met kristallen – De kristallen die vroeger je oom verzamelde uit verre exotische oorden, die kun je ook gebruiken voor het stylen van je bruiloft. Prachtige kleuren die zeker jullie trouwdag een stylish glans zullen geven.

kristallen, geode, minestone
Found on Pinterest

Trend 5: veel (vet)planten – Ze blijven zeker nog even trend: de (vet)plantjes in verschillende soorten en formaten. Gecombineerd met trend 1 – eucalyptus – zien we ook veel. De conclusie die we kunnen trekken is wel dat we veel groentinten op bruiloften gaan zien.

Trend 6: macramé uit vervlogen tijden – Toen ik op de basisschool zat heb ik het nog geleerd: macremeeën. Ik was er toen niet zo enthousiast over, maar als ik zie wat voor gave styling details je er mee kunt maken, dan word ik wel enthousiast.

Vind je deze vlog leuk? Volg dan ons Youtube kanaal door je de abonneren. Zo mis je niets van onze handige filmpjes en vlogs.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety