Styling shoot: Vlaamsche Schuur

Als het aankomt op je bruiloft is styling key. En Wedspiration zou Wedspiration niet zijn als we je daar niet de nodige dosis inspiratie voor zouden bieden. Zo ook vandaag met de Styling shoot: Vlaamsche Schuur waarin een charmante locatie, gelikte tafelsetting en blauwe basiskleur centraal staan. Kijk snel mee!

Juiste mix van stijlelementen

Of je nu voor een themabruiloft wilt gaan of niet, de juiste mix van kleur- en stijlelementen kan een sfeer creëren waar jullie gasten nog jaren over na zullen praten. En één van onze favoriete kleurthema’s voor een bruiloft moet toch wel blauw zijn. Een stijlvol en eindeloos te combineren kleur, die in zowel het winter- als zomerseizoen jullie bruiloft van een frisse touch kan voorzien. Laat meerdere zachte blauwtinten elkaar afwisselen en complimenteren door witte decoraties en eigentijdse of juist rustieke details om zo op een speelse manier een eenheid krijgen in de look & feel van jullie huwelijksdag.

Styling shoot: Vlaamsche Schuur

Deze styled shoot vond plaats bij de Noord-Brabantse Vlaamsche Schuur, een charmante locatie in het buitengebied van de gemeente Dongen. Zoals we hierboven al enigszins verklapten vormde de kleur blauw de leidraad in de styling. En uit de reportage blijkt dat de mogelijkheden met blauw dus echt (maar dan ook écht) eindeloos zijn. Werp maar eens een blik op de tafelaankleding, die fijntjes is opgebouwd uit diverse blauwtinten en de super stijlvolle stationery waarbij blauw als uitgangspunt is genomen. Een flinke vleug romantiek krijgt de styling door de gedrapeerde backdrop, die ondanks de zachte kleurtint mooi in het oog springt. Neem nog eens wat bronskleurige accessoires, een onberispelijk gestyled bruidspaar en een paar blikvangende bloemaccenten en je hebt een setting om bij weg te dromen.

Laat je hieronder inspireren door de super stijlvolle styling shoot: Vlaamsche Schuur.

 

 

Leveranciers: Fotografie: Moniek van Gils Fotografie | Organisatie, styling & bloemdesign: Redwhitebluepink | MUAH: Annabelle den Dekker | Stationery: Stijlvolle Trouwkaarten | Jurk: Unielle Couture | Headpieces Berkiva Designs | Locatie: de Vlaamsche Schuur

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety