10x kids op bruiloften die je een spontane lachkick geven

10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Lindy SchenkSmit

Of ze het nu expres doen of niet, kinderen zorgen op iedere bruiloft voor de nodige hilarische momenten. Niet vreemd dan ook dat wij bij Wedspiration geen genoeg kunnen krijgen van kiekjes waarin de jongere gasten voorkomen. Vandaag trakteren we je op een workout voor je buikspieren met 10x kids op bruiloften die je een spontane lachkick geven.

Kinderen op je bruiloft

We hebben er al wel eens eerder over geblogd: hilarische foto’s van kinderen op bruiloften. Niet vreemd, want kinderen zorgen nu eenmaal voor de meest onverwachte, grappige momenten tijdens de grote dag. Maar naast dat kids voor heel wat lol kunnen zorgen, is het ook van belang dat jullie als bruidspaar zorgen voor genoeg vertier voor hen. Denk bijvoorbeeld aan leuke spelletjes, een speciale kids table of het ze toekennen van een bijzondere rol tijdens de huwelijksdag.

10x kids op bruiloften die je een spontane lachkick geven

De hilarische kiekjes van de winnaars van Masters of Dutch Wedding Photography bewijzen in ieder geval weer in hoeverre kinderen niet weg te denken zijn van jullie wedding day. Want of ze nu stuntelen als bloemenmeisje, lekker eigenwijs doen tijdens de ceremonie of zich vergapen aan de bruidstaart: kinderen weten altijd te verrassen. Leun dus maar even lekker achterover en laat die glimlach maar op je gezicht verschijnen.

Foto 1:

10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Peter van der Lingen

Foto 2:

10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Peter van der Lingen

Foto 3:

10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Pieter van Lierop

 

Foto 4:
10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Hiske Boon

 

Foto 5:
10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Lindy SchenkSmit

 

Foto 6:
10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Isabelle Hattink

Foto 7:

10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Arno de Bruijn

 

Foto 8:
10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Arno de Bruijn

Foto 9:

10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Joshua Dhondt

 

Foto 10:
10x-kids-op-bruiloften-lachkick
Photo credit: Kim de Vries

Welke foto maakt jou het meest aan het lachen? Ohja, en pssst! Nog meer hilarische foto’s van kids op bruiloften zien? Klik dan snel hier! 1. 6 juni 2017 @ 16:38 http://goanalyze.info/diarioveloz.com

  Mi sugestas al David kontakti kun la tre afabla universitata profesoro ĉe la Universitato de Eŭskio en Bilbo kaj bonega esperantisto Jesús Miguel García Iturrioz:jesusmiguel.garcia (ĉe) ehu.estepgaitj (ĉe) ehu.es |

  Beantwoorden

 2. 6 juni 2017 @ 16:35 http://goanalyze.info/granbluefantasy.jp

  Yum-diddley-umptious. I like the look of those spuds. Reared as I was on Whelans fare I never come away from Clonmel with out a rabbit or two in my handbag. His hot sauce for chicken wings with parmesan is quite good as well if you are making a return journey.

  Beantwoorden

 3. 22 mei 2017 @ 03:39 Wind

  Coouiatglatrnns! The award is well deserved for fighting to maintain the fund as the people of Arizona voted for. I hope in the future we can keep the Legislature from subverting the will of the people and we can keep their hands off our funds.

  Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety