DIY: Wedding favor met chocolade koffiebonen

diy-wedding-favor-chocolade-koffiebonen
Credit: Ever Mine

Met de herfst om de hoek (hij is zelfs officieel al begonnen) vonden we het eens tijd voor een DIY-projectje waar je warm van wordt. Vandaag de DIY: Wedding favor met chocolade koffiebonen.

Trouwbedankje voor een herfst- of winterbruiloft

Trouw jij in de herfst of winter en wil jij je gasten tijdens de bruiloft verblijden met een leuk en passend presentje? Dan is de DIY van vandaag er een voor jou. Want aangezien bijna iedereen wel gek is op koffie, en chocolade al hélemaal tot de favorieten van menig Nederlander behoort durven we te wedden dat deze wedding favor bij velen goed in de smaak zal vallen. We leggen je uit hoe je ‘m zelf maakt!

DIY: Wedding favor met chocolade koffiebonen

Het belangrijkste dat je nodig hebt om dit trouwbedankje zelf in elkaar te knutselen zijn de chocolade koffiebonen, die je in vrijwel iedere supermarkt kunt vinden. Creëer een leuk effect door koffiebonen van pure- en melkchocolade met elkaar te mixen. Daarnaast mag je plastic folie, touw en koffiebekers van karton in huis halen. Zoals je in het voorbeeld kunt zien kun je de chocolade koffiebonen in het plastic folie wikkelen, en de boel netjes dichtmaken door middel van een fijn touwtje. Maar dan wil je je presentje natuurlijk ook nog persoonlijk maken! De creatieveling kan dit zelf ontwerpen (in Paint, Photoshop of gewoonweg in Word) of je kunt gebruikmaken van deze free printable of de printable uit het voorbeeld. Plak die op de cups en je hebt een super leuk trouwbedankje te pakken!

diy-wedding-favor-chocolade-koffiebonen
Credit: Ever Mine
diy-wedding-favor-chocolade-koffiebonen
Credit: Ever Mine
diy-wedding-favor-chocolade-koffiebonen
Credit: Ever Mine
diy-wedding-favor-chocolade-koffiebonen
Credit: Ever Mine

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety