Deze foto’s mogen niet aan je get ready ontbreken

bruiloft-van-marcia-en-jan
Photo credit: Moniek Aansorgh

Als je met enige regelmaat de real weddings op onze blog bekijkt dan zal je niet ontgaan zijn dat de reportages meestal beginnen met de ‘get ready’ van de bruid en bruidegom. Een bijzonder moment, want hier begint jullie verhaal dan echt en de foto’s maken jullie wedding story dan ook helemaal compleet. We laten je zien welke foto’s niet aan je get ready mogen ontbreken.

Vastleggen van de voorbereidingen

Iedere huwelijksdag gaat van start met de nodige voorbereidingen, en vaak zorgen die, samen met je bruidsmeisjes, getuigen of familie al voor heel wat voorpret. Dus waarom zou je deze super speciale pre-party van de bruiloft niet laten vastleggen? Als jullie dan ook een fotograaf voor jullie grote dag inhuren is het dus van belang dat je hem of haar er al in de vroege uurtjes bij hebt. Vaak legt de fotograaf tijdens de get ready de trouwjurk op een bijzondere manier vast, fotografeert hij of zij het trouwpak, bijzondere sieraden, erfstukken of bijvoorbeeld die blikvangende trouwschoenen die anders haast niemand te zien krijgt. Ook worden de voorbereidingen zelf vaak vastgelegd; denk aan het moment dat je je trouwjurk aantrekt, je haar wordt opgestoken of je make-up wordt voorzien van die laatste finishing touch. De foto’s van de voorbereidingen op jullie grote dag maken de reportage, jullie verhaal, volledig.

Deze foto’s mogen niet aan je get ready ontbreken

Maar hoe zorg je er nu voor dat die foto’s zo mooi worden zoals je ze had voorgesteld? Natuurlijk hangt dat grotendeels af van de fotograaf, maar toch zijn er ook wat dingen waar je zelf rekening mee kunt houden. Zo is het van belang om de locatie van de get ready met alle zorgvuldigheid uit te kiezen. Denk aan een locatie waar veel licht is, ruimte genoeg is en waar misschien wat bijzondere details of materialen aanwezig zijn. Daarnaast is het belangrijk om alle accessoires die jij vastgelegd wilt hebben klaar hebt liggen. Denk bijvoorbeeld aan die speciale parfum die je tijdens je grote dag wilt dragen, je schoenen, sieraden, maar ook de uitnodiging of save the date. Details die voor jou dus belangrijk zijn, en het plaatje van jullie huwelijksdag compleet maken. Bekijk hieronder een selectie van diverse type sfeerfoto’s die in onze ogen niet aan je get ready mogen ontbreken & get inspired!

bruiloft-van-marcia-en-jan
Photo credit: Moniek Aansorgh
bruiloft-van-marcia-en-jan
Photo credit: Moniek Aansorgh
bruiloft-johanna-evan-toscane
Photo credit: Zwart Fotografie

 

En last but not least: vergeet ook niet om de ‘get ready’ van je bruidegom te laten vastleggen! Die maken net zo’n belangrijk onderdeel van jullie verhaal uit als jouw voorbereidingen.

bruiloft-van-inge-en-remco
Photo credit: Moniek van Gils
bruiloft-van-inge-en-remco
Photo credit: Moniek van Gils


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety