Bruiloft van Janneke en Daan

Ten huwelijk gevraagd worden in Zuid-Afrika is een droom die voor Janneke werkelijkheid werd. Anderhalf jaar later trouwde het knappe stel, en creëerde een wedding day vol unieke DIY-details. Laat je inspireren door de bruiloft van Janneke en Daan!

De ultieme droomreis

Een maand lang door Zuid-Afrika reizen is natuurlijk al een sprookje, maar als je dan ook nog eens in al dat schoon der natuurlijk door de liefde van je leven ten huwelijk wordt gevraagd dan kun je pas écht spreken over een droomreis. Het overkwam Janneke, toen ze in de vroege ochtend nog snel even de lodge binnenliep voor een laatste check. Uit het niets verscheen daar Daan, die bepakt met twee champagneglazen en een maag vol vlinders naar Janneke toeliep. En op hetzelfde moment dat Janneke een verlovingsring in haar champagneglas zag pronken, ging hij op zijn knieën. Hilarisch detail: toen Daan, zo gespannen als hij al was, door z’n knieën zakte scheurde hij uit zijn broek! Misschien daardoor nog wel enthousiaster, schreeuwde Janneke natuurlijk een volmondige ‘ja’ uit.

Bruiloft van Janneke en Daan

Eenmaal thuis konden dan de voorbereidingen van start gaan! En er moest nogal wat geregeld worden, aangezien Janneke en Daan hun zinnen op een DIY bruiloft hadden gezet. Gelukkig hoefden ze het niet alleen te doen. Zo werden bijvoorbeeld de twee ook de dag voor hun bruiloft nog door vrienden ontzettend geholpen met het versieren van de locatie, en daarmee werd hun grote dag al net zo mooi en speciaal als dat hun verloving was. Na een ‘first look’ waarbij Janneke de trap af kwam lopen, begon de dag met een emotioneel moment in een kapeltje met het aansteken van een wel heel bijzonder kaarsje. Een romantische fotoshoot later volgde een intieme ceremonie, waarbij Janneke samen met haar bruidsmeisjes naar the love of her life liep en werd ‘weggegeven’ door haar vader. Heel wat swingende uurtjes op de dansvloer verder kwam er dan een einde aan hun bijzondere dag. Een dag die omschreven kan worden als de mooiste bladzijde in hun boek vol avonturen.

Kijk mee met de bruiloft van Janneke en Daan!

Leveranciers: Fotografie: Geert Vaessen & Kim Roxs | Locaties: Weerderhuys & Bommel Partycentrum | BruidsJurk: Ann & John Bruidsmode | Bruidsaccessoires: DRKS, Joehoee.nl, Fleurrique Bloemwerk & Irregular Choice | Schoenen bruidegom: MioTinto | Trouwpak: Roka | Stationary: Stijlvolle Trouwkaarten, Creativ Company & BlackBear Ink | Bruidstaart: Bake & Deco | Decoratie: WeddingdecoRIF Designs, Brownies & DowniesRodiverhuur, Lampion-Lampionnen & Stoffeparadijs | MUAH: l Hairsalon Nina & Sty-Lins | Trouwringen: Goudsmid Stephanie
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety