Bruiloft van Meredith en Camille

Je hebt bruiloften én je hebt bruiloften. En je zult snel genoeg zien dat de real wedding wel een héle hoge wegzwijmel-factor heeft. Want met zóveel betoverende persoonlijke details en locaties die rechtstreeks uit films lijken te komen is de bruiloft van Meredith en Camille niets minder dan een droom. Kijk gauw mee!

Dream wedding

Wat als je voor je bruiloft twee designer jurken en twee paar Jimmy Choo’s mag dragen? Oh, en je ook nog eens doorbrengt op niet één, maar drie prachtige locaties? Yep, de wedding day van Meredith is een meisjesdroom voor velen. Hoe de rest van haar grote dag er uitzag? Dat zie je hieronder.

Bruiloft van Meredith en Camille

Dat de bruiloft van Meredith en Camille een droom was, is eigenlijk nog een understatement. Want hoe romantisch is alleen het feit al dat Meredith en Camille in dezelfde adembenemende kerk trouwden als waar Camille’s ouders en grootouders ooit elkaar het jawoord gaven? Na de bijzondere ceremonie, waarbij dan ook de nodige traantjes werden gelaten, zette het gezelschap koers naar het sprookjesachtige Chateau St. Gerlach voor de receptie. Al net zo betoverend was de volgende locatie, Chateau Neercanne, waar het diner en feest zou plaatsvinden. En terwijl de gasten nipten van hun champagne, deden Meredith en Camille hun eerste dans als newlyweds. Na het diner en het aansnijden van de taart konden de gasten dan met de voetjes van de vloer. Meredith opende de dansvloer met de vader-dochterdans, waarna een moment volgde voor de strijd om Meredith’s boeket. Ondertussen pikte Camille Meredith’s kousenband, waarna de vrijgezelle heren elkaar af konden troeven om het oh-zo-gewilde kousenbandje te vangen. What a day!

Bekijk ook de film van deze bruiloft!

Leveranciers: Fotografie: Anouschka Rokebrand Photography | Wedding planner, styling & bloemendesign: La Sensa Weddings & Events | Bruidsjurken: Vera Wang & Monique Lhuillier | Sluier: Vera Wang | Hoofdstukken: Monique Lhuillier | Bruidschoenen: Jimmy Choo | Tasje: Kate Spade | Locaties: Chateau St Gerlach, Chateau Neercanne | Bruidstaart: Sugarlips Cakes | Bruidsmeisjes jurken: Amsale | Trouwuitnodiging: Ceci New York | Videografie: Royal Rushes | Trouwringen: Roland Oostwegel GoudsmitBuchwald’s | Haar & make-up: Kim Maes | Band: Soulbeach | DJ: Michael David

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety