DIY: Customized sprinkle trouwbedankjes

Aan inspiratie voor wat betreft wedding favors kun je geen genoeg krijgen. En dat komt goed uit, want de mogelijkheden voor bedankjes zijn dan ook eindeloos. Vandaag inspireren we je met een té leuk en kleurrijk projectje als trouwbedankje, namelijk DIY: Customized sprinkle trouwbedankjes! Kijk snel verder.

Keep it simple

Wedding favors wil je niet te gek maken; je hebt tenslotte al genoeg te regelen voor jullie grote dag. Toch is het wel zo leuk om iets na de bruiloft aan jullie gasten te kunnen overhandigen. Gewoon een leuk bedankje, omdat ze er waren. Gelukkig zijn er talloze opties om op een eenvoudige manier met een creatief presentje aan te komen zetten. Denk na over wat bij jullie past, of gewoon over wat je zelf leuk zou vinden om te krijgen. Veel trouwbedankjes worden daarbij gelinkt aan eten. Niet vreemd, want eten is nu eenmaal wat een ieder graag doet en waar ondenkbaar veel varianten op te bedenken zijn.

DIY: Customized sprinkle trouwbedankjes

Deze DIY, customized sprinkle trouwbedankjes zijn dus van die leuke, eenvoudige hebbedingetjes om te fabriceren en te krijgen. Want ja, van die kleurrijke kleine snoepjes fleuren ieder eten op; van cupcakes tot donuts, een ijsje of een bakje yoghurt. Sprinkles komen daarbij in allerlei maten, vormen en kleuren, dus het is ook nog eens ontzettend tof om deze favors te matchen met het kleurthema/ palet van jullie huwelijksdag. Maar dan ben je nu natuurlijk razend nieuwsgierig naar wat je nodig hebt! Allereerst heb je buisjes met kurk nodig (bijvoorbeeld deze), die je vult met vijf soorten sprinkles. Na het dopje van kurk erop te hebben gedaan strik je een gekleurd touwtje om de bovenzijde heen, die je aan beide kanten afknipt om korte stukjes over te houden. Print deze free printables met leuke tekstjes uit op ronde adresstickers en plak deze in het midden van de buisjes. Klusje geklaard!

Bekijk hieronder op je gemakje nog even het stappenplan, en aan de slag maar!

 

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety