DIY: Naamkaartjes met rozemarijnkrans voor je bruiloft

Naamkaartjes zijn een must voor de dinertafel van jullie bruiloft! En trouwen jullie dan ook nog eens in de herfst of winter? Dan is de DIY van vandaag het perfecte projectje voor jou. We laten zien hoe je deze DIY: Naamkaartjes met rozemarijnkrans voor je bruiloft zelf maakt.

Naamkaartjes voor de dinertafel

Als jullie een huwelijksdiner op jullie big day organiseren dan wil je naast een mooi gestylde tafel, op het moment suprême het liefst geen gedoe over wie waar gaat zitten. Om dat proces in goede banen te leiden bieden naamkaartjes uitkomst. Maar ja, deze functionele kaartjes wil je ook wel een beetje op een stijlvolle manier presenteren. That’s where Wedspiration comes in.

DIY: Naamkaartjes met rozemarijnkrans voor jouw bruiloft

Rozemarijn is een écht herfst- en winterding. Dat betekent dus dat een decoratie item met dit goedje je herfst- of winterdecoratie flink kan verrijken. Reden genoeg dus om voor jullie dinertafel voor deze ontzettend leuke naamkaartjes met rozemarijnkransjes te gaan! Wat je allereerst nodig hebt zijn natuurlijk de rozemarijntakjes en bloemendraad. Die knip je af in stukjes van 5 á 6 centimeter. Buig de rozemarijnkransjes in een rondje totdat je een mooi (en rijkelijk gevulde) kransje hebt en wikkel het bloemendraad eromheen en haak de uiteinden aan elkaar vast. Als je tevreden bent over de vorm en look, bind dan de kaartjes aan de kransjes vast met een sierlijk touwtje. Ga zo door tot je voor iedere gast een eigen rozemarijnkransje hebt gefabriceerd! En dan wil je natuurlijk ook een mooi passend naamkaartje voor bij de rozemarijnkransjes! Bekijk bij Stijlvolle Trouwkaarten de eindeloze mogelijkheden voor super classy naamkaartjes die je eventueel ook nog eens in dezelfde stijl als de trouwkaarten kunt (laten) ontwerpen.

Knutselen dus maar!
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety