Kerst Save the Date kaarten: kondig jullie trouwdatum origineel aan!

Kerst Save the Date kaarten
Bekijk de collectie Save the Date kerstkaarten

In één klap jullie huwelijksdatum bekend maken én een kerstwens versturen? De unieke Save the Date kerstkaarten van Stijlvolle Trouwkaarten maken het aankondigen van jullie wedding date wel héél erg bijzonder. Van de meest fancy ontwerpen tot aan super persoonlijke kerstkaarten met een foto: kerst 2016 zeg je ’t met een Save the Date en kerstkaart in één.

Kerst Save the Date kaart

It’s happening! Jullie gaan trouwen en de trouwdatum is inmiddels geprikt. Nu is het van belang dat jullie dierbaren de datum voor jullie grote dag ook daadwerkelijk in hun oh zo drukke agenda vastleggen. Maar ja, dan is het ook nog eens de kunst om ‘jullie speciale datum’ op een beetje een bijzondere wijze te communiceren. Laten wij daar nu dé manier voor te hebben bedacht. Verblijd jullie dierbaren tijdens de meest liefdevolle dagen van het jaar met een bijzondere boodschap door ze een Save the Date kerstkaart te sturen!

Save the date kerstkaart afgestemd op trouwkaart

Om het allemaal wat makkelijker te maken heeft Stijlvolle Trouwkaarten ook dit jaar weer een reeks ontzettend stylish & unieke Save the Date kerstkaarten collectie uitgebracht. En aangezien het ieder jaar ook nog eens zo’n uitdaging is om een unieke kerstkaart te scoren heb je dus meteen twee vliegen in één klap. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit kerst Save the Date kaarten in eigentijdse designs, met romantische quotes of super persoonlijk met een lieve foto van jullie samen. Ook tof: sinds dit jaar biedt Stijlvolle Trouwkaarten twee kerstkaarten Save the Date die matchen met de trouwkaarten. Zo kun je dus eerst een Save the Date met kerstdesign versturen en een aantal maanden later een bijpassende trouwkaart! Hoe gaaf is dat?

Bijzondere trouwkaarten

In de regel stuur je de Save the Date kaart vier maanden tot een jaar vóór de bruiloft. Trouwen jullie dus volgend jaar tussen maart en november? Dan is een kerst Save the Date kaart voor jullie een geweldig idee. Is hij voor je door een knie gegaan, maar moeten jullie nog een nachtje slapen over de huwelijksdatum? Naast de kerstkaarten Save the Dates kun je bij Stijlvolle Trouwkaarten ook terecht voor een kerst verlovingskaart. Een nog altijd bijzondere traditie, die in combinatie met een kerstkaart nóg een tikkeltje specialer wordt. Of misschien hebben jullie elkaar dit najaar wel het jawoord gegeven, maar heb je nog geen tijd gehad om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Say thanks met een stijlvolle bedankkaart in kerstsfeer.

Nieuwsgierig geworden naar deze speciale kerstcollectie? Bekijk dan snel de Save the Date kerstkaarten collectie van Stijlvolle Trouwkaarten!

Kerst Save the Date kaarten
Bekijk de collectie Save the Date kerstkaarten
Kerst-Save-the-Date-kaarten-kondig-trouwdatum-origineel-aan!
Bekijk de collectie Save the Date kerstkaarten
Kerst Save the Date kaarten
Bekijk de collectie Save the Date kerstkaarten
Kerst Save the Date kaarten
Bekijk de collectie Save the Date kerstkaarten
Kerst Save the Date kaarten
Bekijk de collectie Save the Date kerstkaarten


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety