NIEUW: Laat een unieke trouwkaart of huisstijl ontwerpen

nieuw-laat-een-unieke-trouwkaart-of-huisstijl-ontwerpen
Photocredits; Alexandra Vonk

Als je van plan bent je bruiloftsuitnodigingen eruit te sturen, dan wil je dat natuurlijk wel op een beetje een bijzondere wijze doen. Bij Stijlvolle Trouwkaarten kun je nu een geheel unieke trouwkaart of huisstijl laten ontwerpen. Ga voor super persoonlijk met een handgeschreven kaart of kies voor jullie eigen logo. Lees snel verder!

Personaliseren van jullie trouwdag

Een trend die nu al een tijdje unstoppable is, is die van het personaliseren van jullie trouwdag. Want als het gaat om jullie trouwdag geldt de volgende gouden regel: hoe persoonlijker, hoe beter. Ieder bruidspaar is uniek en heeft een eigen smaak, dus waarom zouden jullie je persoonlijke touch niet in alle elementen van jullie bruiloft doorvoeren? Met het persoonlijk maken van jullie grote dag kun je al beginnen bij de huwelijksuitnodigingen. Want hoe bijzonder en ontzettend persoonlijk is het als je gasten een geheel gepersonaliseerd ontwerp met handgeschreven trouwkaart in de brievenbus krijgen?

NIEUW: Laat een unieke trouwkaart of huisstijl ontwerpen

Bij Stijlvolle Trouwkaarten is het ontwerpen van een unieke trouwkaart of huisstijl een eitje. Zo kun je kiezen uit één van de bijzondere ontwerpen van trouwkaarten, een ontwerp van een trouwkaart (of andere kaart) hélemaal op maat laten maken of kunnen jullie een volledige trouwhuisstijl laten designen. Daarbij staan de prijzen en levertijden duidelijk vermeld, dus kom je niet voor verrassingen te staan. Helemaal uniek is de mogelijkheid om handgeschreven trouwkaarten, menukaarten, extra andere kaartjes of al het drukwerk voor de bruiloft te laten maken. Hoe dat in z’n werk gaat? Na overleg en goedkeuring wordt de handgeschreven tekst gedigitaliseerd en voor jullie ter beschikking gesteld. Ook leuk: je kunt de kaarten ook nog eens met handgeschreven enveloppen bij jullie gasten laten bezorgen.

nieuw-laat-een-unieke-trouwkaart-of-huisstijl-ontwerpen
nieuw-laat-een-unieke-trouwkaart-of-huisstijl-ontwerpen
Photocredits; Alexandra Vonk

nieuw-laat-een-unieke-trouwkaart-of-huisstijl-ontwerpen
Photocredit: Alexandra Vonk

nieuw-laat-een-unieke-trouwkaart-of-huisstijl-ontwerpen
Photocredit: Alexandra Vonk

 

Meer info over het laten ontwerpen van een unieke trouwkaart of huisstijl? Kijk dan snel op de website van Stijlvolle Trouwkaarten!


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety