Styling shoot: Tropical Beach

Romantisch, ongedwongen en een zonsondergang zo betoverend als dat hij alleen bij de zee kan zijn: trouwen aan het strand is pure magie. Met details als tropische bloemen, vetplantjes en een lieflijke backdrop laat de gestylde shoot van vandaag zien hoe je een beach wedding ook nog eens ontzettend classy kunt maken. Laat je inspireren door de Styling shoot: Tropical Beach.

Trouwen aan het strand

Aah, strandbruiloften… Romantisch licht, samen wegdromen bij de ondergaande zon en heerlijk met je blote voeten in het zand: veel romantischer dan dat kan toch bijna niet? Hoewel bij beach weddings tegenwoordig vaak wordt gedacht dat je alleen in een zwierige bohemian stijl kunt trouwen, is niets minder waar. Zo bewijst de shoot van vandaag bijvoorbeeld juist maar eens hoe perfect een romantische elegante bruidslook in het plaatje van een strandbruiloft past.

Styling shoot: Tropical Beach

In deze dromerige styling shoot draait het in de aankleding allemaal om een tropische ongedwongen look met niet al te veel poespas eromheen. Het mooie aan een strandbruiloft is namelijk dat de locatie, met dat fijne zandstrand en die prachtige blauwe zee, al zóveel charme heeft, dat je niet extreem veel nodig hebt om er een betoverende setting van te maken. Toch maakt styling een belangrijk onderdeel uit van de totaalbeleving en om het romantische beeld compleet te maken. In deze shoot spelen kleurrijke, tropische bloemen de hoofdrol en krijgt het geheel een extra romantic vibe door de lieflijke backdrop, fijntjes aankleed met unieke boho accessoires. En zeg nu zelf: hoe bijzonder is het als je hier, midden op het strand en met zó’n prachtige achtergrond, de liefde van je leven het jawoord kunt geven?

Droom gauw mee met de romantische Styling shoot: Tropical Beach!


styling-shoot-tropical-beach
Photography by: Lisa Hogers Fotografie

styling-shoot-tropical-beach
Photography by: Lisa Hogers Fotografie

styling-shoot-tropical-beach
Photography by: Lisa Hogers Fotografie

styling-shoot-tropical-beach
Photography by: Lisa Hogers Fotografie

styling-shoot-tropical-beach
Photography by: Lisa Hogers Fotografie

styling-shoot-tropical-beach
Photography by: Lisa Hogers Fotografie

Leveranciers: Fotografie: Evelien Hogers Fotografie | Second shooter: Lisa Hogers Fotografie | Trouwjurk (strand): Yentl at de Bruidssuite | Styling: Vintage Weddings styled by Rich Art Design | Ringen: WomenWants | Bloemen: Circle of Flowers by Mandy |  Accessoires (armbanden, haaraccessoire, oorbellen): DRKS | Visagie & haar: Visagie by Leonie | Locatie: Noordwijkerhout / Langevelderslag | Modellen: Mandy & RichardWil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety