De DIY donutmuur is dé foodtrend van nu op bruiloften

foodtrend-donutmuur-bruiloften
Left photo by: Raciacchi - Right photo by: Amalie Orrange Photography

Dat donut wedding favors en donut bars een schot in de roos zijn op bruiloftsgebied, wist je misschien inmiddels wel.  Maar daar houdt het zoete geluk niet op. De foodtrend van nu op bruiloften is er namelijk pas echt één naar ons hart, namelijk: de donutmuur.

De DIY donutmuur is dé foodtrend van nu op bruiloften

Muren vol donuts, met varianten in allerlei vrolijke kleuren en verrijkt met feestelijke toppings. Klinkt dat niet als een waar feestje? Naast het feit dat donuts gewoonweg heerlijk zijn als een snack of dessert, is de donutmuur ook nog eens een lust voor het oog. Helemaal niet moeilijk te maken, en daarmee voor ieder type bruiloft een échte must. Pas voor het mooie de donuts aan op het kleurenpalet van jullie trouwdecoratie.

En zo maak je zo’n toffe donutmuur zelf

Zoals we eerder al aangaven is zo’n donut wall allerminst lastig om te DIY-en. Zo kun je bijvoorbeeld als ‘ondergrond’ voor de donutmuur een gaatjesboard gebruiken en dunne (houten) stokjes of pinnetjes inzetten om de donuts omheen te hangen. Kleed de DIY donutmuur vervolgens aan met een leuke banner en maak het plaatje compleet door de board creatief te decoreren met wat sierlijke bloemen of romantische prikkabelverlichting. Et voila! In een mum van tijd heb je de foodtrend van nu naar jouw bruiloft vertaald.

Wil je wel eens weten wat je nu allemaal met zo’n donutmuur kunt doen en hoe je ‘m kunt inrichten? Doe dan inspiratie op met de hongerigmakende selectie van donut walls hieronder!

foodtrend-donutmuur-bruiloften
Photo by: In the now
foodtrend-donutmuur-bruiloften
Photo found on: Bored Panda
foodtrend-donutmuur-bruiloften
Photo by: Dock Side Group
foodtrend-donutmuur-bruiloften
Left photo by: Raciacchi - Right photo by: Amalie Orrange Photography
foodtrend-donutmuur-bruiloften
Photo by: Marianne Taylor

Is zo’n donutmuur je net iets too much, maar vind je het wel leuk om iets met donuts op je huwelijksdag te doen? Misschien zit er dan wel iets tussen één van deze DIY ideeën met donuts voor je bruiloft voor je.
Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety