DIY: Faux pompoen enveloppendoos

We love fall weddings. Niet alleen omdat ze gewoonweg súper romantisch zijn, maar ook omdat je in dit seizoen bij uitstek kunt uitpakken met decoraties. Vandaag laten we je aan de hand van een handige DIY zien hoe je zelf een herfstproof Faux pompoen enveloppendoos maakt!

Trouwen in de herfst

De herfst is het seizoen van de gekleurde bladeren aan de bomen, de gezelligheid, maar natuurlijk ook van de typische herfstelementen zoals pompoenen! Wel zo leuk dus als je wat van die kenmerkende items naar je bruiloft toe vertaalt. De DIY van vandaag is precies zo’n element dat je fall wedding zo’n extra dimensie geeft. Lees en bekijk snel hoe je ‘m zelf maakt!

DIY: Faux pompoen enveloppendoos

En aangezien je sowieso een enveloppendoos nodig hebt, kun je er ook gelijk iets leuks van maken! Zoals het woordje ‘faux’ al aangeeft, gaat het bij deze DIY dus niet om een echte pompoen. In plaats daarvan gebruik je er eentje van schuim (foam). In dit geval is er een foam pompoen van zo’n 33 centimeter gebruikt. Daarnaast heb je een snijmeisje nodig, een metallic kleurige fineliner of sharpie, verf, een kwast, een nagelvijl en een potlood. Je begint door met een potlood een lijn te trekken voor het stuk dat je straks gaat uitsnijden. Dat stuk mag ongeveer 17 a 18 centimeter breed zijn, en in lengte in ieder geval genoeg dat er enveloppen doorheen passen. Snijd het vervolgens uit en gebruik de vijl om oneffenheden weg te werken. Schrijf dan met een potlood de ‘cards’ tekst aan de voorzijde en kleur, wanneer je tevreden bent over het potlood design, het in met de metallic fineliner. Kleur nu de stam in met de metallic verf zoals je in het voorbeeld kunt zien. Optioneel: verzameling nog wat leuke herfstachtige items om een ‘gezellig hoekje’ van je kaartenbox te maken.  1. 27 juli 2017 @ 18:00 WendyW

    Waar kan ik deze pompoen kopen?

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety