DIY: Gepersonaliseerde kauwgom wikkel als bedankje

Hoewel er een tál van leuke wedding favors te vinden zijn, zitten er een hoop tussen die eigenlijk best onpraktisch zijn. Veel leuker: een bruidsbedankje waar je gasten ook daadwerkelijk iets mee kunnen! Met de DIY: Gepersonaliseerde kauwgom wikkel als bedankje heb je er zo een te pakken.

Een smaakvol bedankje

Wedding favors zijn er in de meest uiteenlopende categorieën te vinden. Ons favoriete bruidsbedankje? Eentje die je kunt eten, of in ieder geval een waar je op kunt kauwen. En omdat we allemaal weten dat de meeste mensen na een bruiloft wel een verfrissertje kunnen gebruiken (denk: na wijn, bier, véél eten) biedt een kauwgompakje uitkomst. En weet je wat dan nog toffer is? Om de kauwgom te hullen in een gepersonaliseerde en stijlvolle wikkel. Hoe dat moet? Dat vertellen we je hieronder.

DIY: Gepersonaliseerde kauwgom wikkel als bedankje

Wat je allereerst nodig hebt is deze free printable van een wikkelontwerp, die je zelf nog wat meer kunt personaliseren en daarna heel makkelijk op een wit A4-papier mag uitprinten. Vervolgens heb je ook een prittstift, een schaar en uiteraard de kauwgom nodig. We adviseren je om soortgelijke pakjes te kopen die je in de tutorial hieronder ziet. Handig, want die grote verpakkingen zijn eenvoudig in stukken te verdelen. Dat is dan ook het eerste wat je moet doen. De verpakking in stukjes knippen, zodat je zes kauwgompjes per pakje hebt. Dan is het daarna tijd om de eerste strook van de free printable uit te knippen. Nadat je een netjes (ongekartelde) strook overhoudt, leg je in het midden van de achterzijde van de strook (waar dus géén tekst staat) het kauwgompakje op z’n kop. Vouw één kant over het pakje heen, en voorzie die van een klein laagje lijm. Vouw nu het andere gedeelte eroverheen en jouw gepersonaliseerde kauwgom wikkel is er helemaal klaar voor! Check snel de step-by-step DIY foto’s hieronder.

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety