De 15 mooiste hangende bloemdecoraties voor je bruiloft

Of je nu in de herfst, winter, lente of zomer trouwt: bloemen zijn een must. De laatste trend op bruiloftsgebied is er echter een voor de bruid die het qua bloemendecoraties net even wat grootser aan durft te pakken. Voor ons reden genoeg om de 15 mooiste hangende bloemdecoraties voor je bruiloft te verzamelen!

De bloementrend voor bruiden

Dat bloemen sowieso al niet weg te denken waren bij een bruiloft, was je vast al wel bekend. Maar met de nieuwste trend voor bruiloften worden de bescheiden bloemendecoraties wel héél erg naar het volgende niveau getild. Bloemen mogen groter en vooral ook lekker prominenter aanwezig zijn. Niets dus geen subtiele bloemstukken hier en daar, maar ware kunstwerken van hangende bloemen die vooral heel erg in het oog springen.

De 15 mooiste hangende bloemdecoraties voor je bruiloft

En het mooie van deze bruiloftstrend is dat of je nu voor een sprookjesbruiloft wilt gaan, de boho stijl helemaal hét vindt of juist klassiek wilt gaan trouwen, hangende bloemendecoraties eigenlijk geschikt zijn voor ieder type bruiloft. De kleur van de bloemen is je belangrijkste pijler, omdat die in het geval van zo’n grote blikvanger bepalend is voor het totaalplaatje. Daarnaast kun je de hangende bloemendecoraties ook nog eens op verschillende manieren inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een pronkstuk boven de dinertafel(s), bij het gangpad, de dansvloer of als blikvangende backdrop tijdens het jawoord. Bekijk hieronder onze verzameling van inspiratiebeelden!

de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Photo by: Allanze Peda
de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Left photo by: M&J Photos - Right photo by: Zelo Photography
de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Photo by: The Loved Ones
de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Left photo by: Chelsea Brown Photography - Right photo by: Cassie Rosch
de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Left photo by: Geneoh - Right photo by: Ryan Price Photographer

de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Left photo by: Sugar and Cloth - Right photo by: Ben Q Photography
de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Photo by: Jose Villa
de-10-mooiste-hangende-bloemdecoraties-bruiloft
Left photo by: Greg Finck - Right photo by: Lauren Gabrielle

Ben jij net zo’n fan van deze bruiloftstrend als dat wij zijn?Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety