De leukste winterbruiloft DIY’s die je ooit hebt gezien

leukste-winter-bruiloft-diy-details-ooit-gezien
Photo by: Just Destiny

Schattige sneeuwvlokjes, stoere dennenappels, maar vooral héél veel knusheid: de winter heeft een bepaalde magie over zich die je niet in andere seizoenen kunt vinden. En laat het winterseizoen zich nu ook nog eens perfect lenen voor DIY details. Steek die handen maar alvast uit de mouwen, want vandaag presenteren we de leukste winterbruiloft DIY details die je ooit hebt gezien.

Let’s talk about winter weddings…

Feit is dat de lente en zomer by far de populairste seizoenen zijn om in te trouwen. En dat terwijl een winterbruiloft juist zóveel voordelen met zich meebrengt. Zo is trouwen in de winter ontzettend budgetvriendelijk, heb je niet veel concurrentie om trouwdata als in de andere seizoenen en ogen héél veel locaties in het koude seizoen nóg veel spectaculairder (zucht…: denk je eens in hoe een kasteel eruitziet, volledig bedekt met vlokjes). Redenen genoeg dus om een bruiloft in de winter toch maar eens te overwegen…

De leukste winterbruiloft DIY’s die je ooit hebt gezien

Maar bovengenoemde argumenten zijn niet de enige triggers die een winter wedding súper aantrekkelijk maken. Ook op DIY-gebied kun je in dit seizoen namelijk héle andere dingen doen dan die je al op andere bruiloften voorbij hebt zien komen. Wat voor dingen dan? Die laten we je hieronder zien. Scroll, aanschouw en neem de inspiratie in je op!

leukste-winter-bruiloft-diy-details-ooit-gezien
Left photo by: Taryn Kent - Right photo by: Pizzazzerie
leukste-winter-bruiloft-diy-details-ooit-gezien
Left photo by: Lovely Peonies - Right photo by: Cambria Grace
leukste-winter-bruiloft-diy-details-ooit-gezien
Photo by: Just Destiny
leukste-winter-bruiloft-diy-details-ooit-gezien
Left photo by: Claire Thomson Photography - Right photo by: J29 Events
leukste-winter-bruiloft-diy-details-ooit-gezien
Photo by: 3Photography
leukste-winter-bruiloft-diy-details-ooit-gezien
Left photo by: Swoon Studio - Right photo by: Jamie Lauren Photography

En, hebben we je al over de streep getrokken? ;)Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety