Huwelijksaanzoek van je dromen? Dit is er eentje!

huwelijksaanzoek in de bergen
Foto credits: Bas Uijlings

Veel mensen vinden het huwelijksaanzoek erg belangrijk. Ze willen niet op de bank in huis gevraagd worden maar het moet iets romantisch & bijzonders zijn. Bijvoorbeeld in de zon of in de sneeuw. Dit huwelijksaanzoek is een perfect voorbeeld van het droom aanzoek!

Huwelijksaanzoek

Veel vrouwen dromen van jongs af aan al van het perfecte huwelijksaanzoek. De wensen voor het ideale huwelijksaanzoek variëren natuurlijk per persoon, maar iedereen droomt stiekem van een huwelijksaanzoek op een strand met wit zand, palmbomen en natuurlijk de zon of in de winterse sneeuw. Het droom aanzoek maakt vaak plaats voor een aanzoek met een persoonlijke touch. Denk aan plekken die voor jullie bijzonder zijn. Maar dit huwelijksaanzoek is er eentje voor in de boeken.

De ultieme winterse aanzoek in Oostenrijk

Is jouw droom aanzoek in de sneeuw tussen de bergen? Dan kan je bij dit aanzoek volledig weg dromen net als wij. Oostenrijk is de ideale plek voor een huwelijksaanzoek in de sneeuw. Zeker voor de wintersportliefhebbers onder ons is dit de uitgelezen plek. Dit huwelijksaanzoek is er eentje die tot in de puntjes is verzorgd door de man. Aller eerst samen vertrokken naar Oostenrijk en eenmaal daar aangekomen was er een grote verrassing voor de geliefde. Een romantische locatie met kussens, kaarsjes & niet te vergeten de handgeschreven kaarten. Het kon niet anders dan dat dit huwelijksaanzoek uitliep op een JA op de meest belangrijke vraag van deze reis.

Leuke kaarten voor origineel aanzoek

Ben je op zoek naar iets extra’s voor je huwelijksaanzoek waarmee je je vriend of vriendin kan verrassen? Dan zijn deze leuke kaarten van Stijlvolle Trouwkaarten de perfecte keuze. Het is een pakket bestaande uit diverse ontwerpen met leuke vragen, aankondigingen en extraatjes.  Denk aan een labeltje voor aan een cadeautje, een aankondiging van jullie verloving en natuurlijk een kaartje waarop je je geliefde een persoonlijke boodschap kunt vertellen voordat je haar verrast met je bezoek.

Geniet ervan en zwijmel weg bij het bijzondere moment!

huwelijksaanzoek oostenrijk
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek oostenrijk
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek in de sneeuw
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek oostenrijk
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek met leuke kaartjes
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek met handgeschreven brief
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek in de sneeuw
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek in oostenrijk
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek in de sneeuw
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek met handgeschreven kaartjes
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek in de sneeuw
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek in de sneeuw
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek oostenrijk
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek met speciale kaarten
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek kaarten
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek kaarten
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek kaarten
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek kaarten
Foto credits: Bas Uijlings
huwelijksaanzoek op wintersport
Foto credits: Bas Uijlings

Leveranciers: Fotograaf: Bas Uijlings | Organisatie: Be-loved | Styling: Perplexz | Haar & make-up: Bruid en Beauty AlmereEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety