Alles wat je wilt weten over RSVP kaartjes (deel 2)

rsvp kaarten meest gemaakte fouten

RSVP kaarten zijn voor veel mensen onbekend. Wij bieden jou de kans om een ware kenner te worden. In deze serie blogs leren we jou alles over de RSVP kaarten. Vandaag vertellen we jou wat de meest gemaakte fouten zijn en hoe mensen kunnen reageren op een RSVP kaartje.

Meest gemaakte fouten met RSVP kaarten

Veel mensen willen een RSVP kaartje versturen maar vergeten dan belangrijke informatie toe te voegen. Daarom adviseren we om van te voren een lijstje te maken met de redenen/vragen waarom je een RSVP kaartje gaat versturen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het maken van het kaartje de belangrijke informatie al bedacht hebt en dus niet vergeet. In de loop van de jaren zien we veel dezelfde fouten voorbij komen als het gaat om RSVP kaartjes. Om jullie te helpen hebben wij de vier meest voorkomende fouten op een rijtje gezet.

  1. Het RSVP kaartje vergeten te voorzien van een plek waar de genodigden hun naam kan plaatsen, zodat je weet wie zich afmeld.
  2. Belangrijke informatie vergeten te vragen voor gedurende de trouwdag bijvoorbeeld (di)eetwensen of allergieën.
  3. Wanneer je genodigden uitnodigt voor het diner, maar vergeten te vragen naar het aantal personen en de verhouding tussen kinderen en volwassenen. Kinderen hebben vaak andere menu wensen dan de volwassenen.
  4. Wanneer mensen zich afmelden voor de trouwdag willen veel mensen graag een persoonlijke boodschap of wens meegeven aan jullie als bruidspaar. Vergeet hier geen ruimte voor te maken als je dit belangrijk vind.

Een postkaart of toch een mailtje?

En dan als je bedacht hebt welke vragen en informatie je wilt krijgen van de genodigden. Dan is het tijd om te gaan ontwerpen. Maar dan loop je al snel tegen het volgende punt aan. Hoe laat je de genodigden antwoorden? Er zijn verschillende mogelijkheden om te zorgen dat jullie antwoord krijgen op de vragen. Je kunt vragen of ze het kaartje voor een bedachte datum willen terugsturen als ze niet komen of je kunt ze een mailtje laten sturen. De keuze blijft een persoonlijke voorkeur. Onze voorkeur gaat uit naar het terugsturen van het RSVP kaartje, omdat je snel over een mailtje heen leest.

Bekijk de collectie RSVP kaartjes van Stijlvolle trouwkaarten.

rsvp-kaart-meest-gemaakte-fouten


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety