Alles wat je wilt weten over RSVP kaartjes (deel 1)

rsvp-kaartjes

 

RSVP kaartjes zijn voor veel mensen onbekend. Wij bieden jou de kans om een ware kenner te worden. In deze serie blogs leren we jou alles over de RSVP kaarten. Vandaag vertellen we jou wat een RSVP kaart nu precies is & waarom je ervoor zou kunnen kiezen!

Wat is een RSVP kaartje?

Veel mensen in Nederland zijn nog niet bekend met het begrip R.S.V.P. De afkorting staat voor het Franse ‘répondez s’il vous plaît’. Vertaalt naar het Nederlands betekent dit: antwoord alstublieft. Met een RSVP kaart vraag je genodigden een reactie te geven op de uitnodiging voor jullie bruiloft, omdat jullie graag willen weten of jullie gasten in de gelegenheid zijn te komen of niet. Het RSVP kaartje is een formaat kleiner dan de trouwkaart. Dit zorgt ervoor dat je de kaart bij de trouwkaart kan voegen en als een pakketje kunt versturen naar de genodigden.

Een reactiekaartje versturen, waarom?

Er kunnen verschillende redenen zijn om RSVP kaartjes te versturen. De eerste reden is een financiële overweging. Je moet bijvoorbeeld het aantal gasten opgeven bij de feestlocatie en voor dat aantal ook betalen. Komen er een paar gasten onverwachts niet, dan is dat voor jullie weggegooid geld. De tweede reden is een organisatorische reden om te vragen of de genodigden antwoord willen geven op de uitnodiging, namelijk voor het regelen van bijvoorbeeld decoratie, stoelen, bedankjes etc. Dan is het handig te weten voor hoeveel personen je moet bestellen.

Bekijk de collectie RSVP kaartjes van Stijlvolle trouwkaarten.

rsvp-kaartjes

rsvp-kaartjes

rsvp-kaartjes

Ben je benieuwd naar de andere tips & tricks over rsvp kaartjes? Kijk dan volgende week op de blog voor deel 2!  1. 22 februari 2017 @ 16:00 Alles wat je wilt weten over de RSVP kaart - deel 3

    […] het lezen van deze 3 delen ben je een echte kenner op het gebied van RSVP-kaartjes. Heb je deel 1 & deel 2 gemist, dan kan je ze altijd nog teruglezen en ook een […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety