Styling shoot: Romantic Vintage

Je aanstaande in het leger blijft altijd een lastige situatie voor het thuisfront. Zeker wanneer de belangrijke datum nadert. Deze vintage styling shoot schommelt tussen verloren & oprechte blijdschap. Het moment dat de bruiloft geregeld is en de bruidegom naar het buitenland moet met het leger.

Romantisch verhaal

Wauw wij smelten weg bij het zien van deze foto’s. Er wordt bij deze styling shoot een duidelijk verhaal verteld over een bruid die verloren aan het wachten is tot haar bruidegom terugkeert uit het leger. Dan is daar het moment van de bruiloft. Alles staat klaar; de bruidstaart, het bijzonder altaar, de dinertafel en de bruid is helemaal ready. Het is alleen nog wachten op de terugkeer van de toekomstige bruidegom. En ja het zal het verhaal niet compleet maken als hij niet zou terugkeren.

Vintage styling

Klooster Nieuwkerk is voor deze shoot bij uitstek de ideale locatie. Niet alleen de styling zelf is op en top geregeld, maar ook de locatie heeft veel details wat precies samenvalt binnen het thema. De bruidstaart, het servies, het originele ceremony aisle, het bruidsboeket vol met gouden knoopjes & details zorgen voor een volledige vintage look en feel. Detail: Het kanten boeket van de bruid is gemaakt van de jurk van de oma van de bruid. Hoe bijzonder is dat?

Trouwkaarten voor vintage wedding

Voor veel bruiloften is passend drukwerk te vinden bij Stijlvolle trouwkaarten. Denk aan buiten bruiloften, festival weddings maar ook vintage is er te vinden. De stationary voor deze styling shoot is gemaakt naar de sfeer van de shoot: romantisch, vintage en uniek. Het ontwerp van deze trouwhuisstijl is speciaal gemaakt naar het concept van de styling shoot, bekijk de trouwhuisstijl. Wil je meer kaarten in dit ontwerp voor je bruiloft, neem dan contact met ons op.

Leveranciers: Fotograaf: Tovergoud Fotografie | Locatie: Klooster Nieuwkerk | Bruidstaart: Cake-5 | Vintage bruidsjurken & bruidsboeket: Vintage Wedding Wonderland | Styling & Organisatie: In Style Styling & Decoraties | Drukwerk: Stijlvolle Trouwkaarten | Bruid: Debbie Hehanussa | Accessoires: Vintage Wedding Wonderland  1. 28 februari 2017 @ 11:51 Julia

    Prachtige foto’s. De sfeer die er hangt in de foto’s spreekt me ook enorm aan, vind de vitage look erg mooi.

    Beantwoorden

  2. 27 februari 2017 @ 10:10 Jasmijn

    Echt een prachtige shoot! Top die roaring twenties touches!

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety