Weet jij welk drukwerk je kunt bestellen voor je trouwdag?

drukwerk-trouwdag-bestellen
Photo credit: Jennifer Hejna

Naast een trouwkaart zijn er nog véél meer essentiële kaarten die in het kader van jullie trouwdag verstuurd moeten worden. Welk drukwerk je kunt bestellen voor je trouwdag? Dat lees je hier!

Het bruiloft drukwerk op een rij

Als je denkt aan bruiloft drukwerk denk je waarschijnlijk in eerste instantie aan trouwkaarten. Maar de trouwkaart is niet het enige dat jullie gasten op papier verwachten te ontvangen. Wij zetten al het drukwerk dat jullie voor de bruiloft nodig hebben op een rij.

1. De verlovingskaart

De verlovingskaart is er een naar mooie traditionele begrippen. Deze verstuur je als je ten huwelijk bent gevraagd, en het op een bijzondere manier aan jullie dierbaren willen laten weten.

2. Save the Date kaart

Wanneer jullie een datum hebben geprikt wil je dat jullie gasten de dag in hun agenda reserveren. Dit doen jullie door een Save the Date kaart te sturen. Handig, want hier hoeft nog niet alle info op te worden gegeven. Zo kun je de Save the Date kaart dus prima versturen als de details (afgezien van de datum) misschien nog niet helemaal rond zijn.

3. De trouwkaart met extra kaartje

De trouwkaart spreekt al een beetje vanzelf. Dit is de officiële aankondiging en uitnodiging aan jullie gasten voor jullie grote dag. Bij je trouwkaart kun je een extra kaartje leveren: een klein kaartje waar informatie opstaat die je eigenlijk liever niet op jullie trouwkaart hebt staan. Je kunt met dit extra kaartje bijvoorbeeld mensen voor een bepaald dagdeel uitnodigen, je ceremoniemeester wat extra info laten geven of hierop aangeven dat het liefst geld als cadeau ontvangen. Zet dit laatste liever niet op de trouwkaart, maar áltijd op het extra kaartje.

4. Dagprogrammakaartje

Een dagprogrammakaartje is geen overbodige luxe: hierop geef je precies aan hoe jullie dag eruitziet. Daarbij weten jullie daggasten door middel van het dagprogrammakaartje precies wat er van hem/haar wordt verwacht. Geen onzekerheden dus over “wel of niet buiten wachten op het bruidspaar” of “mogen we nu wel/niet feliciteren.”

5. Menukaart en naamkaartjes

Een diner is meer dan feestelijk onderdeel van jullie grote dag. Maak de tafel nóg mooier, sfeervoller en overzichtelijker met mooie menukaarten en handige naamkaartjes.

6. Gastenboek kaartjes

Een bruiloft is niet compleet zonder gastenboek waar jullie gasten lieve wensen en boodschappen inschrijven. En hoe leuk als je die lieve berichten ook nog eens op drukwerk in de stijl van de rest van de stationery kunt krijgen?

7. Labeltjes

Labeltjes om aan een cadeautje te binden, een gereserveerde plaats aan te geven of om een origineel bruidsbedankje van te maken: labeltjes zijn er voor de DIY-bride en kunnen flink wat elementen van de bruiloft verrijken.

8. Bedankkaarten

Na de bruiloft willen jullie je gasten bedanken voor het feit dat ze er waren en deze prachtige dag met jullie gedeeld hebben. Dit doe je door ze bedankkaarten te sturen.

Bij Stijlvolle Trouwkaarten kun je al het drukwerk wat bij jullie bruiloft komt kijken bestellen. En het mooie is: je kunt al het drukwerk in dezelfde stijl en met dezelfde designs krijgen. Wel zo leuk namelijk, om alles in één lijn te hebben! Extra tof: bij ieder ontwerp kun je leuke kaartjes maken. Denk bijvoorbeeld aan een kaartje met een quote (érg on trend), maar ook kaartjes van 8 bij 8 cm om bijvoorbeeld bij snoepzakjes te voegen.

drukwerk-trouwdag-bestellen
Photo credit: Jennifer Hejna
drukwerk-trouwdag-bestellen
Photo credit: Jennifer Hejna
drukwerk-trouwdag-bestellen
Photo credit: Jennifer Hejna
drukwerk-trouwdag-bestellen
Photo credit: Jennifer Hejna
drukwerk-trouwdag-bestellen
Photo credit: Jennifer Hejna
drukwerk-trouwdag-bestellen
Photo credit: Jennifer Hejna

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety