DIY Just married slinger (free-printable)

Je ziet ze veel voorbij komen als je zoekt op bruiloft decoratie: slingers! Als decoratie op de trouwlocatie, voor op het feest maar deze manier is de laatste jaren in opkomst. Slingers met de woorden Just Married. Met deze DIY Just Married slinger heb je originele decoratie op een goedkope manier.

Een originele toevoeging voor de wedding shoot

Je bent net getrouwd en wil graag een leuke versierde trouwauto. Iedereen kent de bekende blikjes achter de auto, zodat iedereen in de omgeving weet dat jullie getrouwd zijn. Maar een leuk alternatief is deze Free Printable voor een Just Married slinger. De slinger kan je op meerdere manieren gebruiken, ophangen boven de deur van de feestlocatie of bevestigen op de achterkant van jullie trouwauto. Het is tevens een leuke toevoeging voor jullie fotoshoot op de trouwdag.

DIY Just Married Slinger

Je bent vast nog opzoek naar een leuke decoratie,  toevoeging voor jullie trouwfoto’s of iets voor jullie trouwauto. Deze free printable is perfect. Om aan de slag te gaan is het belangrijk om de volgende dingen te verzamelen; schaar, lijm, touw en niet te vergeten de free-printable. TIP: print de free printable van te voren uit op A4 en het liefst iets steviger papier (dit zorgt ervoor dat de slinger niet beschadigd voordat je hem nodig hebt). Als je de free printable uitgeprint hebt is het tijd om te gaan knippen. Knip alle vlaggetjes uit en maak twee stapeltjes. Eentje met het woord just en eentje met het woord married bij elkaar. Dit voorkomt verwarring welke letter waarbij hoort. Als je de vlaggetjes hebt geknipt leg je de letters op tafel en meet je de lengte van de totale slinger. Op het voorbeeld is te zien hoe je hem in tweeën kan verdelen. De laatste stap is het bepalen van de afstand tussen de letters, wanneer dit is gedaan kan je de vlaggetjes aan de bovenkant dubbelvouwen tot het eerste donkere streepje aan de bovenkant! En dan heb je je eigen gemaakte just married slinger!

TIP: een leuke manier om de just married slinger te bevestigen is met washi tape!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety