Get ready for a special day!

get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz

Veel bruiden kijken uit naar de dag waarop ze het langverwachte ja-woord mogen geven aan hun verloofde. Om deze dag zonder zenuwen en stress te beginnen is een uitgebreid get ready moment zeker niet verkeerd. Tijd voor jezelf samen met je bruidsmeisjes, je moeder of met je beste vriendinnen voordat de dag echt van start gaat. Een get ready zoals deze is het perfecte voorbeeld.

Get Ready for a special day!

Na maanden van voorbereiding is het.. de ochtend van je bruiloft. Van te voren stippel je deze ochtend natuurlijk helemaal uit. Wil je je get ready doen met familie, vriendinnen of alleen met je bruidsmeisjes? Natuurlijk zijn de professionals die je zullen helpen bij het doen van je haar & make-up aanwezig. Als tweede is een belangrijke vraag; waar ga je je voorbereiden op je bruiloft? In je ouderlijk huis of al op de trouwlocatie? Dit zijn allemaal vragen waarmee je de basis van de get ready kan bedenken. Maar wil je deze bijzondere ochtend ook al vast laten leggen voor in de trouwreportage? Wij geven je advies; doen! Een ochtend zoals deze zal je niet nogmaals meemaken en wat is er mooier dan al die eerste momenten vastleggen voor later? Niks!

Kasteel Vanenburg

Francoise Weddings en Mireille Poeisz hebben de perfecte get ready morning van vele bruiden georganiseerd. Een get ready in ouderlijk huis is natuurlijk erg speciaal, maar op de trouwlocatie zorgt bij de bruid vaak voor veel minder stress (win, win). Naast de mindere stress levert het ook bijzondere beelden op door bijvoorbeeld de grote ramen zoals bij Kasteel Vanenburg! Wauw, wat levert het mooie plaatjes op. Samen met de bijzondere details van het prachtige kasteel zorgt alles eromheen natuurlijk voor een prachtig geheel. Fantastische bloemen, heerlijke lekkernijen zoals taart & macarons en niet te vergeten de favoriete parfum van de bruid maken de ochtend tot een ware ontspanning. Tijd om optimaal te genieten van de bruiloft.

get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz
get ready bruiloft
Foto credits: Mireille Poeisz

Leveranciers: Organisatie & Styling: Francoise Weddings | Fotografie: Mireille Poeisz | Make-Up & Haar: Madame-s ; Sandra Faassen | Bruidsjurk: Bruidskleding Promesa | Trouwschoenen: Bruidskleding Promesa | Lingerie: Bruidskleding Promesa | Sierraden: Bruidskleding Promesa | Bruidstaart: Sweet Deluxe | Macarons: Trick’n Treats  | Stationery: Moderne Kalligrafie in opdracht van Stijlvolle Trouwkaarten | Bloemen: Bloemenmeisjes.com | Vintage Whiskey fles & sigaren: The Masterclass Bar  | Locatie: Kasteel De Vanenburg | Model: Jilse RigterEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety