Dit zijn de leukste ideeën bij trendkleur hardroze

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze

We verklapten het al in onze blog over de kleurentrends van 2017: Pink Yarrow (beter bekend als hardroze) is HOT. En Stijlvolle Trouwkaarten zou Stijlvolle Trouwkaarten niet zijn als we niet haarfijn op deze trend in zouden spelen met een trouwkaart. Om je nog méér voor deze kleurtrend te verleiden laten we je de allerleukste ideeën bij de trouwkaart in deze trending kleur zien.

Je trouwkaart matchen met het trouwthema

Wanneer je begint met het plannen van de bruiloft denk je al snel in thema’s. En dat gebeurt dan meestal in kleurthema’s óf in stijlthema’s. Denk bijvoorbeeld aan een thema als ‘boho-chic,’ ‘festival fever’ of een bruiloft geheel in jaren twintig style met een ‘the Great Gatsby’ thema. Maar steeds vaker zijn het ook juist kleurthema’s die als rode draad voor de bruiloft gelden. Een ‘all blue’ thema, of juist iedereen in het appelgroen. Handig, want zo maak je het plannen voor jezelf niet alleen een tikkie makkelijker, maar weten ook je gasten beter wat ze aan moeten trekken naar jullie grote dag. Jullie gekozen thema kun je al goed laten zien met de trouwkaart. Met jullie Save the Date kaart of trouwkaart geef je namelijk een eerste indruk van hoe jullie wedding day eruit komt te zien.

De allerleukste ideeën bij trendkleur hardroze

Het kleurthema dat bij deze trouwkaart centraal staat is de super trending kleur Pink Yarrow. En werp er een blik op en je ziet dat het hardroze Pink Yarrow er een is die in het oog springt. Een eye-catching kleur dus, die daarom perfect in heel wat details van jullie bruiloft kan worden doorgevoerd. Extra tip: laat Pink Yarrow nóg mooier naar voren komen door de hardroze kleur te combineren met frisse wit- en blauwtinten.

1. De trouwkaart

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze

Allereerst de kaart dus. Wij zijn tot over onze oren op deze bloesem trouwkaart, die ook nog eens stijlvol inspeelt op de watercolor trend. Extra leuk: je kunt de bloemen op de kaart terug laten komen op de dag zelf. It’s in the details…

2. De bruidsmeisjes

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: Style Me Pretty

De bruidsmeisjes kunnen het kleurthema als geen ander detail in de bruiloft uitdragen.

3. Bretels

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: JJ Suspenders

Een hot pink stropdas, felroze sokken óf dus deze geweldige bretels! Genoeg verrassende details om ook de bruidegom in het hardroze te krijgen.

4. De dinertafel

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: Inspired By This

Ook met de dinertafel van de receptie zijn de mogelijkheden met deze kleur eindeloos! Ga voor roze bloesem, fuchsia accessoires zoals kandelaren en leuke servetten of kies voor Pink Yarrow tafellopers.

5. Het bruidsboeket

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: Style Me Pretty

Het bruidsboeket biedt natuurlijk ook veel mogelijkheden om in een kleurthema te stylen. Ga voor één kleur of kies juist voor bloemen in verschillende rozetinten.

6. De ceremonie backdrop

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: Inspired By This

Al net zo leuk is een backdrop waar roze in verwerkt is. Onze tip: maak ‘m niet helemaal in de kleur, maar versier ‘m met wat roze details en gebruik vooral veel groenwerk!

7. De bruidsmake-up

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: Weddingomania

Ook in de bruidsmake-up is een vleugje roze op z’n plaats. Houdt je make-up mooi natuurlijk, maar ga voor een roze tint op de lippen die er écht uitspringen.

8. Sweet table of donutbar en bruidstaart

leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: Pinterest
leukste ideeën bruiloft met trendkleur hardroze
Photo found on: Pinterest

De finishing touch van je kleurthema én receptie.

Trouwkaart in Pink Yarrow

Zie je dit kleurthema ook hélemaal zitten en wil je deze kaart bestellen? Klik dan gauw hier! Of willen jullie liever jullie kaart customizen in deze kleur? Voer dan bij een zelfmaken ontwerp bij de kleur de code #F8D476 in.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety