De 20 mooiste foto’s van trouwringen

De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by AV fotoreportages

Op je big day zijn er flink wat elementen die je vastgelegd wilt hebben. Natuurlijk wil je genoeg mooie kiekjes verzamelen van de jurk en de decoraties, maar je trouwringen op een onberispelijke manier op de foto krijgen is toch wat lastiger. Daarom hebben we voor jou de 20 mooiste foto’s van trouwringen geselecteerd!

Zorgvuldige afwegingen

Het is eindelijk zover. Hij is op z’n knieën gegaan en jullie staan op het punt het huwelijksbootje in te stappen. En één van de allerbelangrijkste stappen bij het plannen van jullie dream wedding is het uitkiezen van de trouwringen. Wij bij Wedspiration geloven er namelijk in dat er een aantal dingen zijn waar je bij het organiseren van een bruiloft namelijk nooit op moet besparen. En de ringen staan, samen met een goede fotograaf, bovenaan dat lijstje. Als het goed is draag je je ring namelijk je hele leven bij je. Reden genoeg voor het maken van zorgvuldige afwegingen als het aankomt op je ring search.

Kiezen maar!

Trouwringen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom moet je goed kijken naar de stijl die bij jou en je partner past. Kies je voor goud of toch voor een zilverkleurig exemplaar? Wil je een echte blikvanger met steentjes of ga je liever voor een clean model? Die keuze is geheel aan jou (en natuurlijk aan je husband-to-be;). Probeer met je trouwring vooral niet te veel uit je comfortzone te treden en kies voor een tijdloos model dat fijntjes tussen de rest van je sieradencollectie past.

Door een ringetje te halen

Maar dan de fotografie, want zoals gezegd is dat een lastiger klusje. Gelukkig hoef je je met zaken als belichting en zoomfuncties niet te bemoeien, daar is de professionele fotograaf voor. Wel belangrijk is dat je in de smiezen houdt dat de foto’s in lijn zijn met de rest van je bruiloft. Heb je gekozen voor een bohemian wedding theme? Zorg dan ook dat de foto’s een boho touch hebben. Is de trouwerij strak en modern? Laat de foto’s dan ook in die lijn fotograferen. Als het goed is heeft jullie fotografraaf daar wel oog voor.

Laat je hieronder inspireren door onze selectie van de 20 mooiste foto’s van trouwringen, die op een bijzonder creatieve manier zijn vastgelegd door fantastische fotografen.

De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Benjamin van Essen
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Yes I Do
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by WeddingStudios
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Susan Noëlle
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Simone-Michelle
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Close to yoU
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Peter van der Lingen
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Jepp
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Odiza Fotografie
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Miranda Vijfvinkel
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by OX fotografie
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by CP Weddings
De 20 mooiste foto's van trouwringen
Photography by Corrine PonsenEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety