De 6 trends op het gebied van trouwkaarten!

trends voor trouwkaarten

Trends, wij zijn er dol op! Vandaag laten we je 6 trouwkaarten trends van 2018 zien. Ben je op zoek naar een uniek formaat, een grafische trouwkaart of juist een minimalistische trouwkaart? Dan heb je dit jaar de perfecte wensen om een trouwkaart te kiezen. Want dit zijn een van de nieuwste trends van 2018 en dus zeker te vinden binnen de collecties van Stijlvolle trouwkaarten!

Trends trouwkaarten 2018!

Elk jaar zijn ze er opnieuw, de nieuwste trends voor de trouwkaarten. En ja ook dit jaar zijn we voor jullie op zoek gegaan naar de zes leukste trends op ons gebied.

1.Langwerpige kaarten

De nieuwste opkomende trend die wij voorbij zien komen zijn langwerpige kaarten. Dit zijn lange smalle trouwkaarten van 10 bij 21 cm. Het perfecte formaat voor een mooie typografische trouwkaarten. Naast een staand formaat hebben we ook een liggende variant van de panorama kaarten in ons assortiment.

2. Geometrische figuren

De favoriet voor een uniek ontwerp is de geometrische figuur honinggraat, daarna volgen de driehoekjes. De geometrische figuren staat dan ook terecht tussen het rijtje van de 6 leukste trends!

3. Minimalistisch

Simpel wit is een goed voorbeeld van de trend minimalistisch. De trouwkaarten in  deze categorie bevatten veel wit. De trouwkaarten zijn vooral voorzien van de belangrijke informatie van de trouwdag.

4. Handgeschreven

Deze trend is overgekomen uit 2017, maar zal zeker nog verder gaan. Het leuke van handgeschreven ontwerpen is dat je kunt aangeven wat je wensen zijn. Hierdoor wordt het nog persoonlijker! De mogelijkheden binnen de handgeschreven kaarten zijn groot, bijvoorbeeld een keuze uit de woorden die geschreven worden, de stijl van schrijven en met welke soort inkt. Bekijk de mogelijkheden voor handgeschreven trouwkaarten.

trends voor trouwkaarten
trends voor trouwkaarten
5. Groen

Zijn jullie echte natuurliefhebbers dan is deze trend iets voor jullie! De kleur groen wordt al snel gelinkt met de natuur. Denk maar aan blaadjes, takjes en gras. Deze passen natuurlijk perfect bij een bruiloft in het bos.

trends voor trouwkaarten
6. Kleine DIY toevoegen aan de trouwkaart

Veel creatieve bruiden zijn op zoek naar nieuwe manieren om hun trouwkaart te voorzien van iets extra’s. De kleine DIY om je kaarten iets extra’s te geven komt steeds meer. Ben jij iemand die ook aan de slag wilt met creatieve extra’s? Volg ons op Instagram voor de nieuwste ideeën!

trends voor trouwkaarten


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety