De 10 leukste vragen voor Happy Wishes Cards

10 leukste vragen voor de Happy Wishes Cards

Iedereen wil een gastenboek op zijn bruiloft zodat de gasten een mooie wens achter kunnen laten na afloop. Niet te vergeten dat jullie later kunnen teruglezen wie er aanwezig waren op deze bijzondere dag voor jullie. Maar een origineel gastenboek is natuurlijk wat iedereen wilt, Happy Wishes Cards zijn een goed alternatief. Vandaag delen we de 10 leukste ideeën om jouw happy wishes cards te voorzien van de meest originele vragen voor de genodigden.

Happy wishes cards

Gastenboeken worden door veel mensen als ouderwets gezien, maar de happy wishes cards zijn de nieuwste variant voor een gastenboek. Het zijn kleine kaartjes waar alle gasten persoonlijk de vragen kunnen beantwoorden die jullie verzonnen hebben. Deze kaartjes kunnen jullie bewaren in een mooi doosje of bundelen met een lintje zodat ze bij elkaar blijven. Dat is wel het leukste natuurlijk.

10 leukste ideeën voor originele vragen

Je kunt voor verschillende varianten van happy wishes cards kiezen. Er zijn kaartjes met alleen een mogelijkheid op de achterkant om een wens op te schrijven. Maar er zijn ook kaarten met een mogelijkheid om diverse vragen te beantwoorden over jullie en de band met de gasten. Maar welke vragen zou je kunnen stellen op de kaartjes? Om niet alleen op de eerste vragen uit te komen hebben wij voor jullie de 10 leukste ideeën verzameld!

10 leukste vragen voor de Happy Wishes Cards

Bekijk onze collectie van Happy Wishes Cards en kies jullie favoriet uit of ga zelf aan de slag.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety