De 10 leukste vragen voor Happy Wishes Cards

gastenboek wenskaartje bruiloft
Bekijk de collectie Happy Wishes Cards

Jij bent op zoek naar een origineel gastenboek? Een waardevolle herinnering aan jullie trouwdag! Niet alleen om later nog te weten wie er aanwezig waren, maar ook een gastenboek met lieve wensen. Bestel Happy Wishes Cards voor deze unieke herinnering. Leuk om in te vullen en terug te lezen. We delen de 10 leukste ideeën om jullie Happy Wishes Cards om te voorzien van de meest originele vragen om te beantwoorden.

Happy wishes cards

Gastenboeken worden door veel mensen als ouderwets gezien, maar de Happy Wishes Cards zijn de nieuwste variant voor een gastenboek. Het zijn kleine kaartjes waar alle gasten persoonlijk de vragen kunnen beantwoorden die jullie verzonnen hebben. Deze kaartjes kunnen jullie bewaren in een mooi doosje of bundelen met een lintje zodat ze bij elkaar blijven.

10 leukste ideeën voor originele vragen

Je kunt voor verschillende varianten van Happy Wishes Cards kiezen. Er zijn kaartjes met alleen de mogelijkheid om op de achterkant om een wens  te schrijven. Er zijn ook kaarten met de mogelijkheid om diverse vragen te beantwoorden over jullie persoonlijke leven en de band met de genodigde. Welke vragen zou je kunnen stellen op de kaartjes? We hebben voor jullie de 10 leukste ideeën verzameld!

10 leukste vragen voor de Happy Wishes Cards

Bekijk onze collectie van Happy Wishes Cards en kies jullie favoriet uit of ga zelf aan de slag.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety