De 6 leukste ideeën voor labeltjes aan trouwkaart

labeltjes aan trouwkaart

Genoeg inspiratie te vinden om je trouwkaart net dat beetje extra te geven dat iedereen hem onthoud. Maar hoe ga je aan de slag? Labeltjes zijn een perfect voorbeeld om je trouwkaart mee te finetunen. Wij inspireren je vandaag met 6 creatieve ideeën met labeltjes!

1. Liefde & trouw met kant lintje

Wij zijn dol op quotes op de trouwkaart of op een labeltje. Deze trouwkaart is afkomstig uit de trouwhuisstijl: Timeless Script. Wil je nu geen zwart labeltje, maar juist wat meer kleur toevoegen dan kan dit. Naast de kleur van het labeltje is de quote uiteraard om te zetten naar iedere quote die jullie willen. Het kanten lintje is gekocht bij de Action. Het labeltje en de trouwkaart zijn te vinden op de website. De gebruikte kaart is op het formaat 14 x 21 cm. De labeltjes zijn op 10 bij 15 cm.

labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart

2. Langwerpig met bloemen + kraft

Dit labeltje is een mooie toevoeging bij de trouwkaart door de terugkerende bloemen. Maar doordat de achtergrond van kraft is voorzien heeft het labeltje iets extra’s. Het labeltje kun je gebruiken om mensen speciaal uit te nodigen voor een bezoekje bij jullie thuis voordat de bruiloft gaat beginnen. Denk bijvoorbeeld aan familie & goede vrienden. De achterkant van het labeltje kun je gebruiken om jullie adres te plaatsen. Het sisal touw is te koop bij de Albert Heijn. Het labeltje & de trouwkaart vind je hier. De trouwkaart is op het formaat 10 x 21 cm. De labeltjes zijn op 10 bij 15 cm.

labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart

3. Langwerpige trouwkaart met marmerlabeltje

Ben je net zo dol op marmer als wij zijn maar vind je het als achtergrond van je trouwkaart te heavy? Dan is dit de oplossing. Wil je liever geen marmer maar een kleurtje? Dan kun je de achtergrond wijzigen bij ons op de website. Met dit labeltje nodigen jullie mensen speciaal uit voor een bepaald deel van het programma. Hiermee is het voor de gasten gelijk duidelijk wanneer ze op de bruiloft verwacht worden. Het labeltje en de trouwkaart vind je hier. De trouwkaart is op het formaat 10 x 21 cm. De labeltjes zijn op 10 bij 15 cm.

labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart

4. Klassieke trouwkaart met namenlabeltjes

Trouwkaart met logo zegt niet gelijk van wie de kaart afkomstig is. Wat is er leuker dan twee labeltjes met jullie namen eraan toevoegen. Toch een rustig beeld op de trouwkaart maar wel duidelijk van wie de uitnodiging afkomstig is! Het suède lint is gekocht bij SoLow. Het labeltje mannennaam & labeltje met vrouwennaam vind je hier & de trouwkaart vind je hier. De trouwkaart is op het formaat 15 x 15 cm. De labeltjes zijn op 10 bij 15 cm.

labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart

5. Festivaltrouwkaart met namenlabeltje

Een festival bruiloft is een kleurrijk thema voor een trouwerij. Ideale keuze om je trouwkaart wit te houden als basis en de kleuren van de typografie mee te nemen naar je labeltje. Zoals bij deze is gekozen voor de peach kleur. De trouwkaart en het labeltje vind je hier. De trouwkaart is op het formaat 11 x 17 cm dubbel. De labeltjes zijn op 10 bij 15 cm.

labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart

6. Labeltjes met Save the Date om op te hangen

Het is belangrijk dat je dierbare de datum van je trouwdag goed onthouden. Daarom hebben we een leuk labeltje bedacht als extra Save the Date. Het labeltje kun je vast maken met een mooi klemmetje of paperclip. Om te versturen is het handig om de klipjes naar beneden te doen, zodat de kaart in de envelop past. Het klipje is afkomsting van Miekinvorm  Het labeltje hoort bij deze trouwkaart. De trouwkaart is op het formaat 14 x 21 cm en de vierkante labeltjes op 11 bij 11 cm.

labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart
labeltjes aan trouwkaart

Kun je hulp gebruiken bij het maken van labeltjes? Dan helpen we jullie graag. Neem contact op met ons!Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety