Free-Printable voor jullie tafelnummers

Dit keer zijn we aan de slag gegaan met een Free-Printable voor tafelnummers! De ideale manier om de tafelschikking overzichtelijk te maken is deze DIY zeker!

Tafelnummers: ideale oplossing voor orde

Veel mensen gaan van te voren aan de slag met de tafelschikking voor het diner. Je maakt een lijst met wie aan welke tafel zit. Maar hoe vertel je iemand welke tafel welk nummer heeft? Daar zijn deze tafelnummers de ideale oplossing voor. Dus een gratis DIY voor mooie tafelnummers!

Free printable Tafelnummers beschrijving

Tijd om creatief aan de slag te gaan! Download de Free-Printable. We hebben voor 10 tafels een nummer. Print het aantal dat je nodig hebt. Print de PDF op steviger papier. Dit zorgt ervoor dat de tafelnummers overeind blijven staan als je ze plaatst in een mooi standaard op de dinertafel. Als je ze op normaal printpapier print zullen ze naar achteren vallen, dat zou zonde zijn.  Na het printen is het tijd om ze uit te knippen of te snijden met een snijmachine ( dit zorgt voor rechte zijkanten). Als je ze allemaal los gesneden hebt ben je alweer bijna klaar. Je hebt alleen nog maar mooie standaarden nodig voor het aantal tafels. Wij hebben gekozen voor een fotolijstje maar er is veel mogelijk.

Wil je lekker makkelijk deze kaarten bestellen en thuis geleverd krijgen? Ga naar Stijlvolle Trouwkaarten en bestel de kaarten een voor een en wijzig het nummer.  1. 3 juli 2017 @ 16:01 DIY: Free printable voor persoonlijke kauwgomwikkel

    […] je nog op zoek naar tafelnummers voor tijdens jullie diner? Download dan onze gratis free-printable met tafelnummers in het zelfde ontwerp. Of de leukste wedding […]

    Beantwoorden

  2. 5 juni 2017 @ 16:00 DIY: de leukste kaarten voor je bruiloft (free-printables)

    […] je nog op zoek naar tafelnummers voor tijdens jullie diner? Download dan onze gratis free-printable met tafelnummers in het zelfde ontwerp als de […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety