De mooiste quotes voor je bruiloft

Quotes zijn voor veel mensen de perfecte manier om een betekenis uit te leggen waar een verhaal bij hoort. Want ja, quotes vatten verhalen vaak samen in één zin. Een perfecte kans om jullie liefde kort samen te vatten is het kiezen van een passende quote en deze gebruiken op de bruiloft. Vandaag delen wij onze favoriete quotes met jou!

Quotes gebruiken op je bruiloft

Het gebruiken van quotes op je trouwkaart wordt door veel mensen al wel gedaan, maar daarna zie je de quote niet meer terug op de bruiloft. Zonde vinden wij, als dat de zin is waarmee jullie liefde het best verteld wordt hoort deze thuis op de bruiloft. Quotes kan je laten terugkomen op de tafeldecoratie, in jullie trouwgeloftes of helemaal gaaf is de quote vasthouden bij de trouwfoto’s. Zoals op de foto hier bovenaan in het blog.

De mooiste quotes voor je bruiloft

Om jullie een handje te helpen zijn wij van Stijlvolle Trouwkaarten op zoek gegaan naar mooie quotes. Zit er niks bij wat bij jullie als bruidspaar past? Denk dan bijvoorbeeld aan een stukje tekst uit jullie favoriete liedje, het nummer waar jullie blikken elkaar voor het eerst kruisten, jullie dansten. Of misschien is die zin uit die ene film wel heel erg mooi, omdat de scene jullie zo raakte. Genoeg opties dus! Kijk hieronder naar onze favoriete quotes.

 1. Love is the greatest adventure
 2. Everything you are is all I ever need
 3. The best is yet to come
 4. And so the adventure begins
 5. To have and to hold
 6. Nothing fancy, just love
 7. We’ve decided on forever
 8. Love fills a lifetime
 9. Once in a while, right in the middle of an ordinary life,
  love gives us a fairytale
 10. We found the type of love we didn’t know it existed
 11. Love, laughter and happily ever after
 12. You and I will always be unfinished business

Tip: van de quote ‘love fills a lifetime’ is een gratis free-printable gemaakt.

mooiste quotes voor je bruiloft
Printable found on: Stijlvolle Trouwkaarten


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety